x4 ve Skylab Seprom için geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™AŞK-I_ORBİT™ tarafından 10 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

konular hakkındaki fikrinizi yazıp eksik yerleri ekleyebilirsiniz

1. 1. Konu Hakkında Olumlu Düşünüyorum

25,0%
  2. 2. Konu Hakkında Olumsuz Düşünüyorum

12,5%
  3. 1. Konu Hakkında Olumsuz Düşünüyorum

87,5%
  4. 2. Konu Hakkında Olumlu Düşünüyorum

62,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.KONUMUZ Sayın adminler ve oyuncular yaklaşık 4 yıl önce bi adminimizden x4 gerçek para ile satılabilir diye birşey duymuştum evet kapı yapmaktan sıkılanlar için uygun fiyata uygun miktarda x4 lazeri satılabilmeli mesela 100.000 x4 10 tl gibi makul bir fiyatlandırma olabilir yada yönetimin kabul edebileceği miktarda oyuncularında yüzünü güldürecek bi fiyatta olabilir bu 1. önerim bunu isteyen bi grup oyuncu var çünkü kapılar çok fazla zaman va para kaybı KONU 1 BİTTİ

2. KONUMUZ ise herkesin yakındığı SKYLAB VE SEPROM evet çoğu kişi şu an aklından geçiriyordur bıktık bu işten diye evet oyuncu ve yönetici kardeşlerim skylabta seprom deposu oldukça küçük ve yetersiz bu yüzden SKYLABTA bir düzenleme olarak seprom ve diğer hammadde depoları 5-10 katına çıkarılabilir bunun oyuna bi zararı olmadığı gibi üstüne oyuncular için büyük bir avantaj olacaktır çünkü argeler sıfırlamada tamamen seproma ihtiyaç duyuluyor ve üstüne iç ve dış savaşlar ayrıca klan savaşları yada bireysel savaşlar için en gerekli hammadde sepromdur bu yüzden bu konu üzerinde fazlaca durulması hem yönetim için hemde oyuncular için oldukça önemlidir saygılar sevgiler... ayrıca yıllar önce öğe geliştirmeyi foruma sunduğumda da 1 yıl sonra yapıldı ve oldukça fazla oyuncu kazandı oyun saygılarımla

2. 1. konuya bakarsak bence böyle birşey olmamalı bu oyuna para yatıran oyuncular kadar yatırmayan sadece emeğiyle oynamaya zevk almaya bakan oyuncularda var bence böyle birşey olursa darkorbit baya oyuncu kaybeder diye düşünüyorum .. -1

3. Aliens

Aliens User

X4 lazeri sadece kapıdan çıkan bir lazer olarak gelmişti. Ve yine aynı kalmalıs. Seprom konusunda 5-10 kat fazla ancak 3 kat makul.

4. Seprom bi kaç kart artmalı katılıyorum. Ama 1. konuda emeğe bakıyor. Zengin olanı var olmayanı var. Herkesin oyuna para yatırması mümküm değil. Az bi miktar para istense bile :) .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.