X5 (RSB75) tuşu takılı kalıyor..

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve »•И.Ξ.§.M.ï.¥.Ã.ИÕ« tarafından 5 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama Ebedi kapı yada sıradan bir kapı yaparken en olmadık yerde 5 tuşu (RSB75) donup kalıyor ve ateş etmiyor...Geri gelmesi en az 10-15 saniye alıyor..Hala oyunda donmalar yüzünden kAPILARDA PATLAMAYA DEVAM EDİYORUZ , DEFALARCA YAZMAMIZA RAGMEN kimsenin umurunda değil, ver parayı ister oyna ister oynama diyorlar..!!!

2. SzymekTR

SzymekTR User

Evet herkeste oluyor. Özellikle 5-3 haritasında çok sık olduğunu farkettim. 5-3 de savaşmamaya dikkat ediyorum o yüzden. rekorum 1.5 dakika ve bu süre zarfında diroit düzeni de değişmiyor.

3. slayer1949

slayer1949 User

oyun tasarımcıları anime gemi yapmaya devam ediyor umurlarında değilsiniz :D

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Takılmalar sizden veya bağlantınızdan kaynaklı olabilir buna bir şey diyemem, bende olmadığından dolayı bunu söylemekteyim. Oyunu para vererek oynamak zorunda değilsiniz oyunu oynaması ücretsiz.

İyi Forumlar.

5. smoonrise

smoonrise User

Ben ebedi kapı yapmıyorum ama bu rsb lazerinde tabiri caiz ise Bug oluşması benimde ara ara başıma geliyor ve özellikle etklinlik zamanları hatta kendi portalı olan etkinliklerde , doğruysa yakında Terör kapısı etkinliği gelicek bu kapıda çoğu zaman birçok oyuncuda oluşna bir sorun herkesin başına gelmediği için bir aksiyon almıyor sanırım merkez tarafından ama oyunda benimde içerisinde olduğum bir kısım oyuncunun genel bir lag kasma donması mevcut ve bu Bug ondan dolayı olma ihtimali yüksek , daha yeni kısa zaman içerisinde int. firması değiştim ama bir iyileşme olmadı oyunumda bu ping lag ile alakalı araştırma yaptım ve bufferbloat diye birşey keşfettim modemi ayarladım A+ alıyorum ama yine bir değişiklik yok maalesef , hız testi ping değerlerim oldukça iyi oyun için yeterli ama sonuç hep hüsran , yakın zamanda tamamen keyfi olarak cat7 ile eternet kablomu yenilemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak artık bilim çalışması niteliğinde oyuna lagsız bağlanmak maalesef ;):rolleyes::D

6. Arkadaşım benim kablom Cat6.. 100Mps internette hızım 98Mps..ping11 Jitter 1 ..Süper yani ama gel gör ki Lag bug ne aRARSAN var...Mephistos arkadaş sana gelince; oyun bedava diyorsun ama her şey parayla , para vermezsen daha dün başlamış kapı bile yapmamış adamlar , Albay -binbaşı olmuş...Benim oyuna kayır tarihim 2010 ve 8040 saat zaman vermişim ...Acemi yüzbaşıyım...Bu oyuna verdiğim paranın hesabını muhasebeci bile tutamaz ama nasıl oluyorsa gemi gram gelişmiyor ...Sen para vermeden oynuyorsun galiba :D

7. smoonrise

smoonrise User

Yalan olmasın ama oyuna ya 1 mgbit yada 4 mgbit zaman kullanırken başladım ve bugüne kadar 2 laptop 3 masa üstü ile oynadım ve genel yaşadıklarımdan yorum yapabileceğim tecrübem bir miktar hızdan sonrası oyun için çok etken bir faktör değil , mesela ping 11 demişsin bende ping maksimum 6 çıkıyor minimum 4 jitter 0 bile olduğu oluyor , yeni keşfettiğim bufferbload olayıda son ayarlamalarımla A+ oldu en yüksek A+++ zaten sanırım yani hala çözüm bulamadım , modem desen keenetic aldım uzun yıl kullanırım diye kaliteli ve üst seviye sayılan bir marka model netim türknet ama yok çözüm olmadı , buna neyin çözüm olacağını bilmiyorum zaten bunlarıda bu hali ile giden oyun için değil ilerde unity gelince belki lazım olur etki eder diye yaptım bugün ne yapılsa çözüm olmayacak belli bu kaderim diyip zaten kabullendim .

8. .Mephistos.

Merhaba,

2009 Tarihinde kayıtlı bir gemim var ve +3000 saat oyun sürem mevcut. 10 iris 46 prometheus bir gemim var ben sizin gibi rütbe (Üsteğmen) takıntısı için oynamıyorum bu oyunu ve evet ben vip indirim dışında para da harcamıyorum. Elinizde ne var ne yok yatırıp +8000 saat ile siz bir şey başaramıyorsanız bu sizin sorununuz.

İyi Forumlar.

slayer1949 bunu beğendi.
  9. Tracer700

Tracer700 User

Dostum senelerdır var bu sorun seri birşekilde rsb beyaz karıştırırsan donuyor malesef bende yıllardır var.

10. 2009 dan beri kayıtlı gemin var ve +3000 saat oyun süren varsa ve Üsteğmensen zaten rütbe takıntın olmaması NORMAL..para meselesine gelince ; var ki harcıyorum ,senin yoksa o da senin birşeyleri bu yaşta bile başaramadığını ve bunun senin için büyük bir sorun olduğunu gösterir ...Konuyu kilitle fazla uzatma...!!!

11. smoonrise

smoonrise User

Yıl yanılmıyorsam 2012 -2013 civarı albaya en yakın acemi albaydım hemde vip indirim harici harcama yapmadan etkinlikten etkinliğe katlayıcı alıyordum hiç %50 şp satın almadan ve görevlerinde neredeyse %25 30 yapmıştım , buna en büyük destek tabiki 2011 yılında gelen o güzel banlamalar çok büyük katkısı oldu , ilk birkaç gün sürekli faklı rütbeler ile uyandım güne sonra acemi albay oldum hatta ilk 100 deki tek uzman yüzbaşı ilk 60 70 deki tek acemi binbaşı oldum .

Buna diğer en büyük destek hem iş yerinde hem evde oyuna girmemdi laptop ile sürekli işe gidiyordum :) hiç para vermedim diyemem ama o banlamadan sonra hep vip indirimli aldım 1,5 3,5 tl mi öyle birşey herkesten ucuza alıyordum , çoğu oyuncu uri çekip %50 şp tp çekerken ben bunlara hiç para harcamadım bunun yerine zamanımı verdim ama imkanları zorlamadım zaten buna uygun bir ortamım vardı zaten ilerleyen yıllarda iş yerim değişti ve iş yerinde oyuna girme imkanım olmadı ve gerileme başladı sonra yeniden illegal başladı falan filan zaten herkes süreci biliyor birkaç ayda kurmay acemi albaylar olanlar ile doldu oyun :D:p

12. Serverin yoğun olduğu zamanlar RSB tutukluk yapıyor, farkettiysen server yoğun olunca çoğu şey bozuluyor, tamamen serverlerin dandikliği ile alakalı benim düşüncem. Ha bide bu tutucu uçucu kaçıcılar server yoğun olsa bile jonglör gibi rsb karıştırıp saniyede 10 tuşa basabiliyor, kullandıkları 3. parti client oyununkinden çok daha iyi olduğu içindir muhtemelen, rezillik.:)

13. .Mephistos.

Merhaba,

Bana karşı küçümseyici bir tavırla hakaret edermişçesine konuştuğunuzdan dolayı forum hesabınız 1 ay süre ile uzaklaştırılmıştır.

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.