X7 Mouse

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by MEZARCI.[TrKy], Mar 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Darkorbitte x7 mouse kullananlar ban yada başka bişe alırmı yoksa kullanınca bişey olmazmı ?

2. dikduran1

dikduran1 User

yuh kardeşim yuh... senin kullandığın mouse monitorü klavyeyi darkorbit ne yapacak........... istersen uçak kullan... oyuna bir zararı yokturdur....

3. ®Kaan

®Kaan User

Sıkıntı olmaz dostum,istediğin gibi kullanabilirsin. Ama yine de her yerde dile getirme bunu

4. __VERYON

__VERYON User

dile de getirebilirsin makroda yazabilirsin mauseden oturu ban almazsın hatta ve hatta oyun klavyesı kullan onu da makrola sıkıntı yok:D

5. Merhaba ,

Kesin bir şey söylemek istemiyorum fakat siz yine de doğru yoldan çıkmayın derim. Sonuç olarak oyuna dışarıdan müdahale sayılmaktadır.

İyi forumlar.

6. dikduran1

dikduran1 User

kıyamet modum ne dışarıdan müdahalesi oyun klavyesi mouse'u kullanıyorum mesela ... darkorbite girince çıkarıp dandik bir mouse klavye mi takacağım... güç kaynağı da dışarıdan müdahele sayılır.. harici soğutucularda dışarıdan müdahale sayılır... daha yazmak isterdim ama neyse bunlar pc performansını artırmaya ve oyuncunun oyundan zevk almasını sağlayan faktörler... bir tane yetkili gelsin bunlar yasak desin de mahkemeye vermezsem namerdim..... :)

__VERYON likes this.
  7. __VERYON

__VERYON User

oyun mausu ıcın kımse ban almaz dunya uzerın de online oyuncu kalmaz nerdeyse oyun mause kullanmayan var mı desek 3 5 kişi cıkar :)

dikduran1 likes this.
  8. Merhaba ,

Dışarıdan müdahale deyince o şekilde anlıyorsanız bilemeyeceğim. Fazladan açıklama yapmayacağım.

Kesinlikle bir şey olmaz diyemem sebebini de önceki mesajımda söyledim.

İyi forumlar.

9. makro taramaları var otomatik fare tıklayıcılarıda makro sonuçta onlarda yavaş yavaş bann almaya başlıyor.

10. __VERYON

__VERYON User

kıyamet modum haklısınız diyemıcem D.O razer tanıtımı ve tasarımını verdi RAZER firması dunyanın en iyi oyun masusu uretici fırması ve yasak dı madem neden D.O razer tanıtımı yaptı ?

mause macro programı demiyoruz biz oyun mausu diyoruz yanlıs anlama 2 sı arasında fark var biri mause hareketlerini tekarlıyor bırısıne 2 tane tus atıyorsun arasında fark var

11. Merhaba ,

Bir mouse firması ile ilgili tanıtım yada etkinlik yapıldıysa illa sizin söylediğiniz anlamda mı yapılmıştır. Kaldı ki ben ne kesin olarak serbest ne de kesin olarak yasaktır demedim. GİŞ kurallarında oyuna dışarıdan müdahale eden her türlü şey yasaktır tarzında bir yazı var. Şu anda tam metni hatırlamıyorum fakat sonuçta bu tür şeyler oyuna dışarıdan müdahale etmektedir.

Dışarıdan müdahale kısmına açıklık getirecek olursam mouse yada programla bazı şeyleri kayıt altına alarak tekrarlanması sonucu pc başında olmadan bir takım faaliyetlerin yapılabilmesidir. Yani oyuncunun pc başında olmadan oyun hesabını aktif tutmasıdır.

Neresinden yada ne şekilde anlamak istiyorsanız o şekilde anlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. kaansakal

kaansakal User

Kesin cevap için-->support
    mesaj atın cevabını print screen alın bir olay olursa deliliniz olur.

13. Merhaba ,

Support'a mesaj yollayıp net cevabı alabilirsiniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.