X8 haritasında ortadaki kapı nedir?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve __DEMİRTAŞ__ tarafından 25 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. s.a arkadaşlar x8 de zetaya benziyan kapı kusura bakmayın ismini hatırlıyamıyom ne işe yarıyor ödülü nedir bazı arkadaşlar hp-link ten bahsediyorlar ayrıca ne zamana kadar sürecek bu kapı bilgisi olan söylerse sevinirim

2. plutus kapısı etkinliği için açılan kapı, gemin güçlü değilse bence oradan değilde x1 haritasında açılan kapıdan gir

Titan. bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle sizin başlığınızı daha uygun ve dikkat çekici olması için düzenleme işlemlerimi uyguladım.

Bahsettiğiniz kapıya gelirsek şu anda aktif olan Plutus Müsabakasının etkinliğidir. Etkinlik hakkındaki detaylara buradan bakabilirsiniz.
    Ayrıca geminiz düşük seviyelere sahipse x8 haritasına girmenizi önermem kapı zorlayıcı olabilir. Bunun yerine x1 haritasında ortada olan kapıya girmeniz daha doğru olacaktır.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  4. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

X8 haritasındakine girdim final bölümüne gelene kadar patlamadım son bölümde 3 defa patladım en sonunda kapıyı yaptım :)