Xblaster..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± tarafından 15 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar forum kurallarına aykırı bi başlık olduysa kusura bakmayın, uzun suredır xblaster oyuncusuyum 2007 ya da 2008 den beri, bayagı bı sure oynamadım oyunu , yüzlerce kişi senelerce para ıle bişeyler aldı oyundan , bakıyorumda öyle en az 8-9 aydır oyun kapalı, bi bilgisi vs olan var mı? Açılacak mı açılmayacak mı? Emekleri böyle yok etmek ziyan değil mi yazık günah..

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu hakkında bizler birşey söyleyemeyiz.Burası resmi darkorbit forumudur her ne kadar bigpointin oyunu olsada bilgimiz dahilinde bir konu değil.

İyi forumlar

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  3. Selam , ben de XBlaster oyuncusuydum. İlk hesabımda alın yeri ile Gattling , Şok Silahı hatta İyon Topu'na kadar gelmiştim. Benim de şimdi haberim oldu. Sanırım XBlaster artık oynanmadığı için (Daha doğrusu belirli bir kitlesi olduğu için) kapatılmış veya günümüz grafiklerince güncelleniyor olabilir. Çünkü Dark Orbit bile şu an bu oyuna göre üst düzey grafiğe sahip.

4. Teşekkürler lakin tanıdıklarımın birçoğu öyle 5 10 tl değil her ay 20 40 falan yatırıyolardı ve bu oyunu 2008 den beri mi ne oynuyolardı yani bayağı bi paraya tekabül ediyo.. ki çok daha fazla para yatıranlarda olmuştu..sizden ricam bilginiz yok ama bi öğrenmeye çalışsanız bi yerden birilerinden falan bana tekrar dönseniz? Ben çok denedim bilgi almayıda başaramadım sizin öğrenme imkanlarınız benden daha geniş olabılır dıye dusunuyorum en azından bı deneyın, teşekkürler.

dostum ben o oyuna çocuklugumu verdım desem yalan olmaz :) dünya da oynuyoduk biz uzuuun bi süre oynadık HİT klanındaydım dünyada oynadıysan kesınlıkle bılırsın , vıdeolarım falan var yanı çok severek emek vererek oynadık bız o oyunu boyle olmaması gerekır dıye dusunuyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2015
  5. Ben de Dünya'da oynuyordum ama klan felan hiç bilmiyordum öyle vur git vur git canım sıkılıyor oynuyordum :p

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Benim soruşturmam sonucu çıkan sonuç kapatıldığı yönünde.

Ancak daha fazlası bizleri ilgilendirmez kim para yatırmış ne kadar yatırmış hakkımı kalmış kalmamışmı bizlerin sorumluluğu değil.

İyi forumlar

7. videom var bak atayım seyret bız bayagı ılerlettık o kadar yabancı ıcınde tek turktuk :D ********************* 720 p yaparsın yorumunu beklıyorum :D

pekala teşekkurler, bazıları bakıma alındı dıyolar cunku yenı grafıklerle gelıcekmıs falan dıyende var ama hep soylentı bakalım artık ınsallah gerı gelır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2015
  8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.