xeno hakkında yardım !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tufan-karabas tarafından 30 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mrb
    öncelikle size sormak istediğim sey bu xeno modulü ne işe yaramaktadır :) üstüne tıkladığımda etkenlik %100 demesine rağmen üretime dağir hiçbirşey göremiyorum ayrıca yukarıda xeno miktarı her zaman 0 bunun hakkında bana bilgi verebilecek ve xeno yu nereden bulabileceğime yardım edermisiniz acaba :)

2. xeno modülü Promerium üretmek için kullanılıyor yani hep sıfır kalır yükselmez yani her üretilen xeno Promeriuma gidiyor. skylabı dengeli geliştirmeye bak birinin seviyesi 10 sa diğeri 13 olmasın yanındaki yüzdeler onu gösterir

3. rafineriyi 20 yapın 0 göstermesine aldırmayın sadece gerekli xeno karşılığında enerji üretir..

4. [​IMG]
    sizce iyimi oyunu 4-5 gündür oynuyorum boş buldukça geliştirdim en aznıdan bi 15 e kadar giderim heralde :)

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu resimdekilere göre yazacak olursam ;

Temel Modül > 9. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 8. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 7. seviye
    Prometid - Duranium > 6. seviye
    Promerium - Xeno modül > 5. seviye
    Seprom > 5. seviye

bu şekilde bir denge yakaladıktan sonra yine bu mantıkla 1 er kademe olacak şekilde yükseltirsen sıkıntı yaşamazsın. Ama karışık yaparsan seviyeleri arttıkça sıkıntı yaşamaya başlarsın.

6. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konuyla ilgili cevaplara Buradan ulaşabilirsiniz.Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. herşey için teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz :)

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu, konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.