Xenomit im azalıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EfsaneErdem. tarafından 8 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemimde kargo kutusu topladıkça xenomit im azalıyor bu sorun sadece bende mi var? Az once 3 5 haritasında 5 tane kargo kutusu topladım zenginleştirme pencerem açıktı 100 xenemoitim azaldı. Bazen kargo kutusu topladıgımda 2 3 tane bazen 10 15 tane azalıyor kendi kendine. Sabah 50insta atabiliyorken az once baktım 30a düşmüş. 3000promerium topla gorevini yapıyorum. 9000acm 01 mayınım da var

2. Otomatik zenginleştirme açıksa Promerium zenginleştirirken Xenomit kullanıyor. 10 Prometid, 10 Duranium ve 1 Xenomit ile 1 Promerium zenginleştiriliyor.

EfsaneErdem. bunu beğendi.
  3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Cevap veren ►ŚìŁєnŧÐэãŧĦ◄ arkadaşımıza teşekkür ederim, şu an benim de aklıma bundan başka bir şey gelmedi açıkçası. Promerium oluşumu için Prometid, Duranium ve Xenomit gereklidir.

Boss ve Uber NPC'leri zenginleştirme işlemi için gerekli olan Xenomiti kargo kutularından vermektedir. Dilerseniz bu şekilde Xenomitiniz azalmadan zenginleştirme yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Aralık 2018
    EfsaneErdem. bunu beğendi.
  4. Evet otomatik zenginlestirme acikti. Tesekkur ederim ogrendim konu kapanabilir

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.