Bug / Oyun hatasi Xenomit Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve кαуяαвαcк tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın modlar,ve oyuncular. 1600 küsür xenomitim vardı bundan 2-4 saat önce. Şimdi oto zenginleştirmede var, promeriumu sattım bi baktım ambar yarıya kadar dolu. Xenomit olmadığı için zenginleşmiyor. Bu süre zarfında en fazla 2-3 kez kesildim. Hadi diyelim ki 5. Nerede bu Xenomitler? Az bir şey kaldı da değil 0 bildiğin 0(sıfır) yani. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı??

Dipnot: Xenomit harcayacak bir CPU aktif değil hangarımda. Siz söylemeden ben söyleyeyim.

Ek olarak şuan yeni baktım, Skylab'da da her şey yerli yerinde, Xenomit 0?

2. -Star-

-Star- User

Promerium zenginleştirirken 1 Promerium için 1 Xenomit istiyor o yüzden bitmiş olabilir.Sanırım başka bir açıklaması da yok eğer dediğiniz gibi CPU aktif değilse.

3. Cuma günü başladım,o günden beri seri seri dönüştürüyorum. İyide günler önce değili,en fazla 4 saat önce 1500+ vardı? Okadar çevirmedim bile....

4. -Star-

-Star- User

İnsta kalkan ve akıllı bomba da her kullanımda 100 harcıyor,kullanmış olabilir misin?

5. Extralarımda takılı değil her iki konfide de,yani imkansız? Yukarıda da belirttiğim gibi:)

Son düzenlenen: 9 Ocak 2019
  6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Akıllı bomba ve insta kalkan 100 adet Xenomit harcar. Ayrıca hedef yardım CPU da yine her lazer atışında 10 xenomit harcar her ne kadar açık değil de deseniz unutmuş olabileceğini düşünüyorum. Son olarak ise prometid ve duranium'u promerium'a dönüştürmek içinde kullanılır. Otomatik zenginleştirilmiş olabilir, bunlardan başka da herhangi bir şekilde harcanmaz olamaz.

İyi forumlar.

7. ProGamerTi

ProGamerTi User

MERHABA eger viplik varsa cpu da takili degilse ayarlardan hammaddeleri otomatik zenginlestir acik ise buda sebep olabilir.

8. Konu kilitlenebilir.

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.