Xenomit

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Serkan..., Apr 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Serkan...

Serkan... User

Ben Xenomit Üretimi Yapamıyorum nasıl yapacagım hakkında bilgi verirseniz sevinirim ... iyi oyunlar

2. Xenomit skylabda birikmez. Üretildiği anda promerium'un üretiminde kullanılır.

3. Serkan...

Serkan... User

ama promerium üretimi de yok

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Xenomit Promerium üretiminde Prometid ve Duranium birleştiren yardımcı olmak için gereklidir.

Bunun yanında bazı özellikleri kullanmak içinde gereklidir.

Bunu satın alınabilir veya Npc lerden elde edebilirsiniz.Buradaki konudaki yaratıkları inceleyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. Cubikon çöplerini toplayarak kasmanızı tavsiye ederim.Çünkü aynı zamanda diğer hammaddelerden de iyi miktarda veriyor.Onu dışında Boss ve Uber'lerin çöplerinden de çıkıyor.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Skylab ekran görüntüsünü eklerseniz size daha rahat yardımcı olabiliriz. Mesajınıza nasıl resim eklemeniz gerektiği hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

7. modum şöyle bir gerçek var... benim skylap ful 20 promeritid duranium ve promerium üretimini aktif dışı yapıyorum ama exnomit birikmiyor xnomit rafinesi orda sadece göz boyama olarak görünüyor promerium uretilmesi için exnomit gerekli ama onu kapadığımızda exnomit birikmiyor amma normalinde birikmeis lazım bunu bence raporlarınıza eklemelisiniz :)

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ben bu oyuna başladım başlayalı skylabda xenomit üretilmiyor. ;) :)

İyi Forumlar

9. aynen modum sorunda orda üretilsin istiyoruz :)

10. Her güzelin bir kusuru vardır :) Bu da böyle oluversin :D

11. moscovich

moscovich User

Promerium üretmek için gerekli olan xenomit'i Npc lerden topluyorum fakat gemiden skylab a transfer edemiyorum.Yotube dan izlediğim videoda çift taraflı sevkiyat gördüm ama bende sadece skylab dan gemiye mevcut ve yön değiştiremiyorsunuz.
    Yardımcı olur musunuz?
    (xenomit depomda çok yer işgal etmeye başladı)

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Eskiden sevkiyat çift taraflıydı ama geçen sene yapılan güncellemeden sonra tek taraflı olarak kullanılmaktadır.

İyi Forumlar

13. moscovich

moscovich User

Sayın moderator ,
    Cevabınız promlemimi çözmedi.Promerium için xenomit e ihtiyaç varsa bu madeni skylab a nasıl transfer edeceğim?
    1)Skylab kendisi üretmiyor,
    2)Biz gemiden transfer edemiyoruz
    geriye satın almak ya da açık arttırma kalıyor galiba !!!
    gemide biriken xenomiti ne yapacağız ?

Açıklayıcı bilgi verir misiniz?
    Not: Skylab için hazırlanan sayfayı da bir zahmet güncelleyin ki benim gibi ızdırap içinde olan oyuncular ne yapacaklarını bilsinler

Teşekkürler,

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak skylabda xenomit üretimi olmuyor üretilen xenomit otomatik olarak seprom için kullanılıyor.(seprom kapalı olsada skylabda xenomit birikmez)
    Gemide biriken xenomiti hedef yardım cpusu, akıllı ve insta kullanırken harcamaktadır.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.