Xenomit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SALİH081998 tarafından 18 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi forumlar herkese.

Arkadaşlar, Xenomit nasıl kasabilirim skylab dan kasılır mı ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Skylab , Xenomit Depolamamaktadır. Sadece Promerium Üretimi için destek vermektedir.

Xenomit Kasmanın en hızlı yolu Sanırım Galaksi Kapı Jeneratörüdür.

Bunun dışında Açık Arttırmadan Bir Miktar teklif vererek yada Yeni Haritalarda ki Güçlü NPC ' ler ile , Boss ve Uber NPC ' leri keserek elde edebilirsiniz.

Ayrıca Korsan Ganimet Kutularından çıkma şansıda bulunmaktadır.

İyi Forumlar

3. darko_pro1

darko_pro1 User

Boss, uber ve korsan npclerin çöpünden geliyor galiba.

4. GG basabilirsin, Korsan kutuları ( :p ), boss ve uber npclerden rahatlıkla toplayabilirsin. Ayrıca etkinliklerde xenomit veren bonus kutuları oluyor.

5. Sen xenomit aramayı boşver.
    Oyununa bak zaten sen istemesen bile xenomit seni bulur sana ulaşır.
    Maaşallah nereye elini atsan zaten xenomit fışkırıyor senin özellikle armana gerek yok yani.
    :D :cool:

Son düzenlenen: 20 Ekim 2015
  6. Efe

Efe User

Konuyu gorunce bende ne kadar diye merak ettim ve baktim.390539 tane varmis.Be toplamak icin hicbise yapmadim.Sanirsam gg den geldi bu kadar :).

7. benim de çok vardı hiç sıkıntı çekmezdim bu aralar ne olduysa kaşla göz arası bi baktım 3 haneli sayılara düşmüş

8. İnsta atmaktan xenomit azalmış ya la :(

9. Efe

Efe User

Mayın yokki insta atayim :).

bugrahansezgin bunu beğendi.
  10. sorma ya bu insta çok mayın yiyor bu nedir ya

bugrahansezgin bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.