Öneri Xenomit

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by «®βŁДÐΞ•53», Oct 2, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Xenomit çıkmasının Galaxy Gates'den kaldırılmasını istiyor musunuz ?

1. Evet

1 vote(s)
    20.0%
  2. Hayır

4 vote(s)
    80.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Xenomit maddesi skylabta promerium üretilmesinde ve gemide promerium zenginleştirmesinde kullanılıyor. Bundan başka bir işe yaramıyor olmasına rağmen neden galaxy kapılarını açarken xenomit çıkıyor ?
    Boşuna gg israfı olduğunu düşünüyorum ve galaxy kapılarından çıkma olasılığının tamamen kaldırılmasını mantıklı buluyorum.

Sizlerin düşünceleri hangi yönde ?

2. AvcI13169

AvcI13169 User

Akıllı ve insta basarken ne kullanıyorsun. Ayrıca hedef belirleme cpu da ne kullanıyorsun. Bence bunları bir araştır derim.

3. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabala,

AvcI13169 arkadaşımızın da bahsetmiş olduğu gibi daha farklı ve önemli yerlerde de harcadığımız bir hammadde. Özellikle yoğun savaşları olan oyuncuların çokça ihtiyacı oluyor. Bundan dolayı da kaldırılma ihtimali bulunmamakta.
    Konunuzu kilitleyip arşive taşıyorum.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Oct 2, 2019
Thread Status:
Not open for further replies.