XENOMİT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 20 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

xenomit yerine seprom çıkksınmı

1. Çıksın

66,7%
  2. Çıkmasın

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

bence çoğaltmazlar

2. Güzel fikir destekliyorum ama yapmazlar gibi geliyor bana.

3. tabutçu99

tabutçu99 User

bence baya kişi evet derse olur

tabutçu3457 bunu beğendi.
  4. bence iyi bir şey kesinlikle olmalı +1

5. Sen şu tabutçu99 değil misin?

6. Sepromun galaxy gates ten çıkması bence çok saçma Ayrıca xenomit ler işe yarıyorlar Hedef yardım cpu takınca xenomit kullanıyor

LOST•WARRIOR bunu beğendi.
  7. benim arkadaşım

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya fikir belirtmek istedim. Hergün GG basan palaya hükmeden şirketlerin sepromlu lazer sayısı baya aşacaktır buna yüksek rütbeli eliti bol olan gemilerde dahildir ve onlar x2 ile bile çok rahat adam kesebileceklerdir. Bu seferde çok güçlülerle muhattap oluyoruz diyeceksinizdir. Sepromun sınırlı ve herkeste max aynı çıkması bence sizlerin yararınadır.

Oyum o yüzden -1 :)

Keyifli Forumlar

Default001.ini bunu beğendi.
  9. tabutçu99

tabutçu99 User

ama az çıkcak xenomit nekadar çıkıyorsa 15 tanedende bişeyolmaz abartılacak bişeyde yok :)

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

xeno da az çıkıyordu :) biriken birikene emin olun baskında geri gelmezler :) xenodan az çıkacaksa oranı artar :) diğerlerin oranı düşer bu daha kötü değil mi :)

11. tabutçu99

tabutçu99 User

ama zeten kaç tane gg bascak adam en fazla 1000 yapar seprom oda en fazla

12. 1000 seprom içinmi xenomit i kaldıracaz Boşverin gitsin

13. tabutçu99

tabutçu99 User

1000 xenomitle nepcan

14. ya arkadaşlar seprom dediğimiz taşın özelliği zaten az bulunması öyle herkes sepromla dolaşsa herkes kafasına göre sıkar bence onun yerine uberlerden belli bir miktar seprom çıksın ve ggdeki xenomid miktarı artırılsın yani 13-14 xeno yerine 130-140 tane olsun hedef yardım cpusu ve akıllı bomba için işe yarıyor

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gereksiz değilki akıllı bombalar zenginleştirmeler için nerden bulucaz :)

İyi forumlar

16. tabutçu99

tabutçu99 User

diyiyorumya cubide 150 tane çıkıyor

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Herkesin cubikon kesmesi kolay değil ayrıca cubikonda kasılmayanlar için sıkıntı oluşacaktır.Ayrıca fazla sepromda güzel bir durum değil.Bekleyip görelim bakalım diğer arkadaşlar nasıl düşünüyorlar.Gerekli destek gelirse iletirim.

İyi forumlar

18. tabutçu99

tabutçu99 User

cubi kesmeye gerek yok ki grubu var herzaman

19. oyunu kolaylaştırmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz. xenomit çıkması gayet ideal. zenginleştirmelerde ve savaşlarda xenomit işe yarayan bir madendir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.