XENOMİT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 20 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

xenomit yerine seprom çıkksınmı

1. Çıksın

66,7%
  2. Çıkmasın

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aynı ip üzerinden farklı mesajlar yazmayınız sizi uyarıyorum bir dahaki sefere her iki profilinizde uyarı alabilir bilginiz olsun.

2. tabutçu99

tabutçu99 User

fm cafe deyiz benim arkadaşım yasakmıki ?

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Cafede olsa maalesef sonrasında sıkıntı olabiliyor maalesef sizin arkadaşınız olduğunu kimse bilemez.

4. tabutçu99

tabutçu99 User

yani benim mesajımı destekliyemezmi

5. Merhaba ,

Forum üzerinden o kadar detayını bilemeyiz. Yapılan IP kontollerinde aynı IP'de gözüküyorsa bu kapsamda değerlendirilir.

İyi forumlar.

6. tabutçu99

tabutçu99 User

tmm sm bidaha olmaz

guncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Eylül 2014
  7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle seprom çıkmalı geçen çarpan 4 üm vardı bastım xenomit çıkmazmı bilgisayara kafa atmadığım için seviniyorum :D +1 ;)

tabutçu99 bunu beğendi.
  8. Xeonomit çıkmazsa hiç bir gemi hammaddelerini geliştiremez -1

LOST•WARRIOR bunu beğendi.
  9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Xenomit çıksın ama galaxy gatesten çıkmasın çarpan 6 bastım 112 zenomit çıktı intihar sebebi -,-

tabutçu99 bunu beğendi.
  10. Xenomit bir işe yaramıyor diyorsun ama bize yarıyor.
    Hem sepromun çıkması oyunu dengesizleştirir.

Seprom oyuncak değildir.Sonra da çok baskın var değiştirin lütfen falan filan her seferinde söylüyoruz sepromla oynamayın diye anlamıyorlar :mad:
    Neyse sakin olalım bir kere daha yazalım.

Bakın arkadaşlar seprom zor bulunan bir şey ve bence bu çok iyi.
    Bu dengeyi sağlıyor.Baskınlar çoğalırsa oyunu bırakanların sayısı artacak düşünsenize seprom GG'den çıkıyor , seprom aktif/devredışı seçeneği oluyor , seprom şurda kullanılıyor falan filan.Düşünsenize bunlar gerçek olursa kıyamet kopar , bununla ilgili çok konu var ve bu konuların hepsi kapatılmalı.

Önceden ben de seprom deposu genişletilsin diye bir konu açmıştım ama sonra yapılan yorumlar sonrasında sepromla oyun olmayacağını anladım.

Bırakın artık şu seprom güncellemelerini , bırakın !!!

LOST•WARRIOR bunu beğendi.
  11. Hedef yardım CPU da kullan bakalım yarıyor mu yaramıyor mu ?
    Savaşlara baskınlara gir yaratık kesmeye git bakalım.

12. tabutçu99

tabutçu99 User

abı xenomıt cok cıksa neyse dıcem 10 tane cıkıyor bşde bazen x6 da çıkıyor bu ardada skaylapta seprom sıkıntısıda var bu arda cubının ıcını al bak bakım kaç xenomıt cıkıyor

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar tartışmanız öfkeye dönmeden uyarayım daha saygılı ilerleyelim lütfen.

İyi forumlar

14. tabutçu99

tabutçu99 User

tm cm sakın konuyu kapatmada kaç aylık konu :)

15. CM değil FModeratör :D

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

▓♥☼♫REIS♥☼♫◄▒ tabutçu99 tabutçu3457 hesapları aynı ip adresi üzerinden haksız destek sağladığından konu kilitlenmiştir.Ben hiçbir konuyu ayırt etmeden forum kuralları ne hükmediyorsa uygulamak durumundayım başka bir konuyu kilitlerken buna göz yumamayız bunun hesabını ben allaha karşı veremem.İtirazı olan supporta itirazını veya şikayetini gerçekleştirebilir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.