Xenomitim tükendi artık kasamıyorum!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____™MΣЯT♥BΣΫ™ tarafından 26 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, Benim gemimde xenomitler tükendi artık kasamıyorum bırakın hedef yardımı açmayı instalarıma zor yetiştiriyorum nasıl hızlı bir şekilde kasabilirim bunu ?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Boss yaratıkların çöplerini alınız, promerium otomatik zenginleştirme açık ise onu ayarlardan kapatınız.

Galaxy kapılarına basınız oradan da xenomit gelir.

Hedef yardım cpusu açık ise onu kapatınız. Hatta geminizden çıkarmanızı tavsiye ederim :)

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. Tamamda ben savaşıyorum hedef yardım ve mayın turbo kullanmam gerekiyor ama xenomitim olmadığı için bırakın hedef yardımı mayın turboyu zorla kullanıyorum yokmu burda kasılmayı bilen biri ?

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

O zaman bir süre savaşmayın xenomit biriksin.

Bunları kullanırsanız xenomit yetiştiremezsiniz gemiye. :)

Benim tavsiyem boss kristallon kesin çöplerini alın hızlı hızlı biriktirebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Hedef yardım ölümcül hayat kurtarıcı bir şey değil ki boşuna xenomit israfı bence bir süre kapalı tutun :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.