''X''Haritası (Serbest Kasılma Haritası)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dikkat : Bu bir güncelleme konusu değil , güncelleme konusu için fikir belirtilen yerdir.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum , özellikle full olan ve full olmaya yaklaşan oyunculara ,

''Lütfen sadece kendinizi düşünmeyin.''

Yeni bir harita çıkması görüşündeyiz.Başlıktan anlaşılacağı gibi kasılma haritası için fikirler alıyoruz.Bu haritanın gelmesini çoğu oyuncu(neredeyse herkes) istiyor.Buraya fikirlerimizi yazacağız.

Ben şöyle olmasını düşünüyorum(sizde düşündüklerinizi yazın) ;

Bulunduğu yer : x-8 haritasında kapı olacak ve burası x-9 haritası olacak.

Mevcut NPC'ler : x-9 kapısında bulunacak yaratıklar 4-5'teki gibi olmalı , belki Uber yaratıklar çıkmayabilir bunu fikirler belirtildikçe anlayacağız.

Sınırlar : Bu haritaya düşman oyuncular giremeyecek , dost oyuncular birbirine sıkamayacak ve NPC kimse çalamayacak.Yardımlaşma , grup olunabilir.Süre sınırı 20 saat olacak yani bu kapıda haftada 20 saat geçirebiliriz.Süre sınırı haftalık olarak yenilenecek.(Sınırın haftalık olmasının nedeni her oyuncu vakit bulamaz.Mesela sınır günlük olarak yenilense ve günlük 3 saat olsa herkes hergün 3 saat oynayamaz yani bir gün 6 saat boş vakit bulanlar diğer gün 30 dakika boş vakit bulamaz gibi...Dengeli olması için haftalık)

Aklınıza gelen başlıkları ekleyebilirsiniz...

Benim düşüncelerim bunlardır sizde düşüncelerinizi buraya yazın , çok önceden yapılması gereken şeyin şimdi yapılmasına yardım edin.

Fikir bütünü için *F*U*R*K*A*N*™ , ÈrroR_™ ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R ' e teşekkür ederim.

Yeni fikirlerinizde varsa yazın , yeterki yazın...

Son düzenlenen: 15 Şubat 2015
    Near-[türkiye] bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak bir fikir belirtiyorsanız bunun yeri güncelleme fikir klavuzudur.Forum kurallarınca gerekli bölüm orasıdır.

Fikirlerinizi derleyip toplayıp gerekli bölüme açabilirsiniz.Bu bölümde herhangibir bir işlem yapılamaz konunuza.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.