ya biz keriziz ya siz akıllısınız (bot)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ДŁŦIPДЌŁДŔ tarafından 31 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeter artık biz elimizle kasalım adamlar oto kasılsın bide gelip bizi kessinler başlarım böyle işe yok banlamalar otomatik yapılıyor yok bizim yetkimiz yok bırakın bu işi arkadaş herşey danışıklı dövüş bot dan para geliyorki size sizde ses çıkarmıyosunuz yeter ya allahtan korkun bu kadar insanın hakkını ne yapacaksınız bakalım. bizi keriz yerine koyuyorsunuz keriz degiliz biz arkadaş şu botlara bişeyler yapın artık yapamıyorsanızda bırakan bu işi zaten oyun batmak üzere bırakın batsın o zaman sizde kurtulun bizde kurtulalım.adamlar bota koya koya fulleniyor biz elimizle kasılıyoruz haftada 1 kapı anca yapıyoruz adamlar her allahın günü 1 kapı yapıyor bu nedir sonra vay efendim şöylede böylede ...............

2. G_s_G_s

G_s_G_s User

Boşuna yazma kardeşim degmez sep at cık yada kafana gore oyna cahtı kapatıp bosver

3. [rüya]

[rüya] User

her 2 side doğru..

4. öncelikle söyleyeyim ben bot kullanmıyorum oyunu bıraktım zaten bu durum yüzünden arada foruma giriyorum hocam git aylık 20 liraya bot al sen de kurtul oynayacam diyorsan ben oynasaydım bot alırdım çünkü adamlar yüzünüze baka baka yalan söylüyor boş yere elinizi yoruyorsunuz buraya yazarak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.