ya lütfen yardım edin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^•^ΛИКΛ•КUŞU^•^ tarafından 19 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hesab kitlendi kaç kere supporta yazdım hesabınız açılmıştır dediği halde hesab açılmıyo şifreyi değiştirdim gene aynı lütfen yardım edin oyuna girniyor

ya bi cevap verin adminler nerde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2014
  2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Hesabınızın şifresini deyiştiğiniz halde giremiyormusunuz nick şifre girilen yerde arada boşluklar olmaması lazım ve büyük küçük harfler yazdıysanız onada dikat edınız

Keyifli forumlar

3. alakası yok hesab kendini kitleti ve neredeyse aradan 6 saat geçti

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu ile ilgili supportan gelen bilgiye göre adım atınız

Keyifli forumlar

5. supporta yazdım hesabınız açılmıştır diyo ama açılmadı

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Tekrardan yazınız girilmediyine dairr

Keyifli forumlar

7. yazdım bu sefer benım olmıyan bı ıp ye ban atmışlar ama o ıp bana ayit deyil cm ye küfür etmiş IP ler farklı oldugu halde banı ben yedimişim ?

8. KARANLIK

KARANLIK User

Bu tür durumları supporta id numaranız ile yazmalısınız.Forum üzerinden hesap inceleme yetkimiz yok maalesef.İyi forumlar.

9. adminlere sölüyorum ama ilgilenmıyolar

10. Merhaba ,

Forum üzerinden yapabileceğimiz birşey olsaydı. Fakat oyunla ilgili konulara support bakıyor. İnceleme sonrasında yapılabilecek birşey varsa ancak support yapabilir.

Siz gün içinde tekrar support'a durumu anlaşılır olarak bildirin.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.