Öneri Ya sonra?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    Merhabalar uzun uzun yazmaktan ise resimleri göstermeyi tercih ettim. Şimdi ise soruma gelmek istiyorum.
    5 hangar goli -sperheag-ageis-vega-citadel
    37 arge
    1 Hercules eksik
    irisler 16 seviye
    şimdi x3 te uri cekmeyi düşnüyorum. Bu herculesimi tamamladıktan sonra sizce ne yapmalıyım? kalkanlarımı geliştirmeliyim yoksa lf4lerimimi ama şu anda kafamda argeyemi 41 yapmayı duşunuyorum. yani 41 . uzaylı avcısında tamamlamak istiyorum. argeyi tamamladıktan sonra bir miktar uri kalıyor zaten onunla petin kapalı 3 lazer stogu var onu acmayı ve yettigi kadar kalkanları geliştirmeyi duşunuyorum. sonrada lf4 lere gecerim diye duşunuyorum sizce ne yapmalıyım?

2. andermo83

andermo83 User

Şahsi Düşüncemi Söylemek Gerekirse Ben Olsam Kalkanı Gekiştiririm Benim 4 Herkules Eksiğim Var İlk İrisleri Geliştirdim Sonra Roket Sonrada 20 Kalkanı 16 Yaptım Lf4 Adeti 15 Ama Kalkan Yerine Lf4 Geliştirmediğim İçin Şükrediyorum Ki Artık Oyun Kalkan Bazına Döndü Savunma Bence Daha Önemli Arge 41 Yapın Ondan Sonra Kalkanları Geliştir En Son Zaten Lf4 Lere Yönelip Her Geçen Uride Gelişim Yaparsın Ki 35 Lf4 Yaklasık Bi 3m Uri Tutuyor Önce Maliyeti Kücükten Başlamak En Karlısı ;)

3. 20 kalkan mı :) arkadaşım bana 15 kalkan geliştirsem yeterli olur demişti? siz neden 20 kalkan geliştirdiniz acaba 20 daha mi iyi?

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Herculesi tamamladıktan sonra LF4 leri geliştirin.

Argenizi yükseltmeniz yaratıklara vereceğiniz hasar açısından iyi olur.

Kalkanları geliştirmeyi ensona bırakmalısınız.

20 kalkanın gelişmesi iyi olur.baskınlarda hız konfisine 10 dirotin içerisine kalkan koyduğunuzda kalp uçuş düzeninde geminin kalkan sayısı bir hayli fazla olmaktadır.

Keyifli Forumlar.

5. Hercules'i aldıktan sonra LF-4leri geliştir, kalkan geliştirmesi açıkcası fazla bir yarar sağlamıyor LF-4'e göre. Onu sonraya bırak. Ar-ge'yi daha da sonralara bırak, en az 1 milyon Uridium gerekecektir uzaylı avcısını tamamlamak için. :) Sar-02 gibi elit çoklu roket kullanıyorsan o roketatarı da 16 yapmanı öneririm baya faydalı oluyor.

6. darko_pro1

darko_pro1 User

Ben savunma değilde saldırıya yönelik geliştiğim için argeyi yapmanız daha iyi olur kasılma konusunda azda olsa kolaylık sağlar ve zamanla tekrar uri toplayabilirsiniz. Argeden sonra eğer baskınlara sık gidiyorsanız lf4 geliştirmelisiniz saldırı önemli, kalkana gelince zaten hercules yeterli.

Ek olarak bende uzaylı avcısı için uğraşıyorum şuan 28 argeyim. 5/5 yapınca çok iyi olacak :)

7. andermo83

andermo83 User

Ben Ağır Konfi 30 Lazer Dolasıyorum Kıskaç İle Dolaşıyorum Ki 5 Diroit 15 Gemi 20 Oluyor Ki Güzel Oluyor Güçlendirici Olmasa Bile 600bin Kalkan İle Agır Konfi Yetiyor Modumun Dediği Gibi Hız da Da İyi Oluyor

8. cevaplarınız için teşekkür ederim. uzun süre yazamadım konuma il dışındaydım. o zaman önceliğim son herculesi alıp lf4leri geliştirme ve daha sonra kalkanla birlikte arge olucaktır. bununla birlikte pusat tasarımını almam sizce faydalımı herculeslerde tam olunca Dp veriyormu acaba pusatta?

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu ana kadar Pusat kullanan arkadaşlar memnun.Hercüleslerin tam olması Pusata da faydası vardır.

Keyifli Forumlar.

10. senberk99

senberk99 User

Benim şahsi düşüncem hem görünümü hem de özellikleriye pusat çok kötü bir tasarım özellikle dee görünümü onun yerine vega şimşek hem görünümü iyi özellikler kötü olsa da ...(lazer slotu az)

11. Pusat kullanmak için kalkanınız çok fazla olmalıdır. Hiç kullanmadım ama duyduğuma göre dpsi az bu yüzden güveyle kesilmesi kolay olabilir herculesle dpyi karşılasanız bile baskında saldırınız düşecektir.

12. peki şimşek ile pusatın karşılaştırmasını yapsak tabi karşıdaki oyuncunun lf4 geliştirmeleri vb geliştirmelerinde şimşekle pek bir şansım olmayacak bununla birlikte pusattaki 1 fazla silah slotu iyi bir goliatta fazla işe yaramayacaktır heralde.
    pusat kullanan yok mu acaba tam bir bilgi icin arkadaşlar konu halen güncel

konu güncel beyler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2015
  13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Flood yapmak yasaktır.Lütfen dikkatli olalım.

İyi forumlar

14. Valla şu ekipmanları gördükten sonra oyuna kaldığım yerden devam etmenin çok saçma olduğunu anladım... .p

15. tr3 serverinde oynuyorum.sayın adminim bu nasıl adalet.4 . 3 pvp haritasında kamufle aldım kutu topluyorum. GUZAT[ΛSES] (MMO) nikli şahıs kamufle bir şekilde 3 sefer ema ve gemi özelliğini kullandığım halde 2 sefer beni kesti.nasıl kamufle görüyor.bizi enayi yerine koyuyorlar.biz hala adaletrin olduğuna inanıyoruz.sizin taktirinize bırakıyorum.ya bunlar admin yada adminler tarafından korunuyor.

16. evet bende tr6 dayım ara sıra böyle durumlarla karşılaşıyorum. sayın modum konu farklı yerlere kaymaya başladı. konu kilitlenebilir. cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. iyi oyunlar.

17. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.