Yabancı Forumlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yabancı forumlara geçebilme imkanımız var mı acaba?

Bildiğiniz gibi oyun ekranında foruma girdiğimizde hata veriyor çünkü forumda yayınlanmamış.Sanırım Adminlerimiz online değil ki açılmamış diye düşünüyorum.

Yabancı forumlardan bi baksaydık :)

Not : Konu kilitlenebilir yada silinebilir.Bu sadece bizim bayrama özel olduğu için yabancı forumlarda olacağını sanmıyorum.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yabacı forumlara dün gece ben baktım onlardada bir açıklama henüz yok ama başka bir çar açarak giriş yapabilirsiniz ben öyle yapmıştım.

3. Evet Mod'um konu açtıktan sonra aklıma geldi.Sadece bizim bayrama özel olduğu için diğer forumlarda olacağını sanmıyorum :)

İlgilendiğiniz için teşekkürler :)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bende öyle düşündüm fakat nasıl siz nasıl geçerim diye sorunca otomatik yazım yapmışım bakın benimde aklımdan çıkıp gitmiş etkinlik bizimle alakalı diğerlerinde olmayacaktır ama en kısa zamanda bir açıklama yapılır diye düşünüyorum kolay gelsin.

polatalemdar311 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.