Yabancı oyuncular TL ile Ödeme Yapıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RASHOVERISBACK tarafından 22 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba arkadaşlar yabancı server de oynuyorum adam işveç de yaşıyor tl ödeme yapmışlar ucuza alıyor bu yasak değil mi ?? bu adamlar ceza almıyorlar

2. evet hesap paylaşımı ile yapıyorlar yada vpn ile yapmışlardır geçmiş zaman da veya türk arkadaşları tr den hesap açıp vermişlerdir falan

3. Neden yasak olsun tam anlamadım.

Ben tr1-5 sunucunda oynamaktayım.Klanda ki arkadaşların bir kaçı başka ülkede oturuyor fakat hep birlikte oynuyoruz.

4. Aliens

Aliens User

Siz olayı anlamadınız; TR'de yaşamıyor ama TL ile alışveriş yapıyor. Yani kendi ülkesinin para biriminden daha değeri düşük bir ülkenin para birimi ile alışveriş yaptığı için kar sağlıyor.

Evet; bu yasak ve eğer tespit edilirse hesabı dahi kapatılabilir.

ateistkeci bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yapılan işlem yasaktır. Eğer elinizde kanıtınız varsa konuyu Supporta bildirip ilgili kişinin ceza almasını sağlayabilirsiniz. Konu başlığınızı düzenledim.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. bendekide polonyada gözüküyor ne yolladıysam ettiysem TL ye çevirmediler. işlerine geldiği gibi o ceza alır ama benimki düzelmez forumdada daha önce yazmıştım ama nafile

7. Hmm olay başka türlü.

Ben o zaman hangi ülkenin para birimi daha düşükse o sunucuya geçireyim :D :D :D