Yabancı Server

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Ky-Ky*Py-Ky, Jan 5, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. İyi günler yabancı sv de oynuyorum ru3 de .
    Bu sw de uridium vs nasıl cekicez katlayıcı bi bilgisi olan varmı
    Birde sınırsız chat banlı bunu sporta Türkçe olarak mı atıcaz ?

2. TR serverleri dururken neden orada oynarsın :D

Rusça yazman lazım yoksa banın açılmaz. Ayrıca ödeme sisteminde uri çekmem imkansız olabilir. Euro yada dolar üzerinden alış veriş yapabilirsin. tek yolu ise kredi kartıdır veya paypaldır. Bunları kullanmak gerekecek mutlaka.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Satın alım olayları tr serverlarındaki gibi gerçekleşmektedir.Tek farklılık para birimiolacaktır. Chat hakkında da bildiğim kadarıyla Türkiyenin supportu yabancı serverlarda birşey yapmıyor.Ama yine de bi iletişim haline geçiniz.

Keyifli forumlar

4. mesela benim hesap da ispanya mı ne kayıtlı, hiçbişey çekemiyorum hesabıma ikametgah alıp değiştirtcem sen de öyle yapabilirsin

5. ikametgah alip sw mi degistiriyoruz nasil oluyor

6. Ödeme yerinde sag üstte olması lazımdı orada bayrak vardır o bayrak türkiye bayrağı degil ise ikametgah alıp ve yanlıs hatırlamıyorsam kimlik fotokopisi ile birlikte support a yollanıyor. Türkiye bayrağına geçtiğinde yurt dışından giriş yapıp ödeme yapmadığınız surece TL olarak ödemelerinizi yeniden gerçekleştirebilirsiniz.

7. ikametgah ve kimlik fotokopisini supporta gönderiyorsun ve uridium alma sayfasını türkiye moduna çeviriyorlar yani her şey tl cinsinden

Thread Status:
Not open for further replies.