Yabancı sunucu ve Lag sorusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve barricade96 tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba herkese ve öncelikle iyi oyunlar
    Mesela İstanbul'da oynaya bir oyuncu Glabal Avrupa sunucularına geçerse Sunucu ile arasında ki mesafe arttığında bir lag veya donma problemi ile karşılaşır mı?

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Herhangi bir yavaşlama söz konusu olmayacaktır.

Keyifli forumlar.

3. Ama Türkiye'de oynarken ben Türk sunucularına oynnuyorum demekki Darkorbit'in Türkiye'de sunucuları var ki ekip Türk sunucusu açmış yani demek isteğim ben Global Avrupa'da oynarken daha uzaktaki bir sunucuya bağlanacak ve lag ve donma sorunu olmayacak mı?

4. Bende yabancı sunucuda oynuyorum ve internetten ve cihazdan kaynaklanan bir sorun olmadığında donma kasma yaşamazsın.

5. Ama benim dedğim şey lag a neden olması gerekmiyor mu?

6. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Darkorbit oynanan her ülkede sunucu olacak diye bir zorunluluk yoktur.Tek bir merkezde de sunucular toplanabilir.Lag ve donma sorunu internet hızınız ve bilgisayarınızın performansı ile ilgilidir.

Keyifli forumlar.

7. Peki bütün sunucular Almanya da mı?
    Çok teşekkür ederim ilginiz için

?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2016
  8. #tOrk#

#tOrk# User

Türkiye'dekileri ilgilendiren nokta "sunuculardan hiç biri Türkiye'de değil.." yani olur da TT yurtdışı çıkışlarında sorun olursa oyunla ilgili açılmama dahil herşey olabilir. geçmişte yaşandığı gibi. Bu da internet bağlantısı ile alakalı demektir..

oyun online olduğu için sizin oyun performansınızı sunucuların nerde olduğu değil, internet bağlantınız etkiler.

oyundaki lag, pet sorunları, haritalardaki donmalar (bireysel olan değil, herkesin şikayet ettiği), etkinliklerin zayıflığı :)P), oyunla ilgili oyuncuları bilgilendirmede yaşanan aksaklıklar ve gecikmeler ise oyunun problemidir. çözmesi gereken de DO'tir..

9. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu çözüme kavuştuğuna göre kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.