Yabancı Sunucu VİP alım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KnqLoerT tarafından 20 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KnqLoerT

KnqLoerT User

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yabancı sunucuda oynamaya başladım vip veya diğer avantajlardan yararlanmak icin ne yapmalıyım şuan meksika pezosu uzerinden alışveriş yapmamı istiyor.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İkametgah ve Kimlik Fotokopisi ile Support'a başvuru yapmanız halinde arkadaşlarımız sizinle ilgilenerek, ödeme yönteminizi değiştirebileceklerdir.

İyi forumlar.

3. KnqLoerT

KnqLoerT User

Peki ödeme sorunlarından mı başvurmam gerekiyor yoksa genel sorunlardan mı modum?

4. Bence kardeş bende sana tavsiye bırak ikametgah fotokopisi falan gir global Avrupa 1 oyna (GE1) zaten oyun batmış bide kaymakamlikla ugrasma

5. e devlettekileri kabul ederler herhalde, uğraşılmaz o dediğin gibi ise

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Ödeme sorunları bölümünden yazabilirsiniz.
    Arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyiniz, aksi halde ceza alacaksınız. E-devletten alınan ikametgah yetmektedir.

İyi forumlar.

7. Teşekkurler modum ödeme sorunlarından atamadım açıklama yazamıyordum konuyu normal supporta ticket attım oradan gelen dönüş ile işlerimi hallederim buyuk ihtimal yardımınız icin sağolun. Konuyu kitleyebilirsiniz.

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, destek ekibimizin istediği bilgileri eksiksiz atarsanız probleminiz hemen çözülecektir. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.