Yabancı sv ödeme yöntemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Esatcanakman tarafından 26 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yabancı serverde ödeme birimi başka para birimiyle ve bu tlye göre çok fazla pahalı supporta yazıyorum Türk destek ekibine ulaşın diyolar türk ekibine yazıyorum o serverden yazın diyolar o serverden Türk desteğine nnasıl yazıcam anlamıyorum söylüyorum bu hesabın şu şu server diye ama ilgilenmiyorlar bu konuyla ilgili yardımcı olabilcek bi moderator veya arkadaş varmı vipe 60 tl vermek zorundamıyım .

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Durumunuzla ilgili yapabilecek bir şeyimiz maalesef ki bulunmuyor. Bizlerin forum ekibi olarak oyun içinde bu gibi durumlar müdahale etme şansımız bulunmuyor maalesef. Durumunuzu olabilecek en açık ve sade şekilde tekrardan support birimimizle paylaşarak cevap beklemeniz bu durumda en mantıklı şey olabilir. Support ekibinden arkadaşlarıma danışıp bu durum hk. genel bir bilgi aldıktan sonra yardımcı olmak adına bu mesaja ekleme yapacağım.

İyi forumlar dilerim.

3. Sağolun. bekliyorum

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederim. Sizler de bu arada tekrardan -aynı hesapla- Türk support ekibine yazmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. aynen öyle yapıcam fakat hesabım yabancı serverde o hesabımdan tr serverine giriş yapıp türk destek ekibine yazaibliyorum ancak ve türk ekibi sırf bundan dolayı yardım edemediklelrini söyledi ve bildigime göre başka yolu yok nasıl bi mantık anlamadım yabancı svden supporta bastıgımda yabancı supporta atıyor cidden bu dedikleir çok garibime gitti . neyse deniycem sağolun

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Durumunuz hakkında gerekli bilgileri edindim. Sanırım Polonya sunucusunda oynuyorsunuz ve hesabınız orada açıldığı için Türkiye ekibinin hesap üzerinde en ufak bir yetkisi bulunmuyor. Sizlere ekip olarak önerebileceğimiz tek şey tekrardan Polonya supportuna İngilizce kullanarak sorunu anlatan bir bilet göndermeniz. Maalesef yapılabilecek başka bir şey bulunmuyor. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

İyi forumlar dilerim.