Yakın evren (x9- x10- x11- x12) haritaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CELLATUS tarafından 31 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

1. Evet

oy sayısı 19
    95,0%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    5,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CELLATUS

CELLATUS User

Bildiğiniz üzere oyunda 2007den bu yana yalnizca x1den x8e kadar şirketlerin kendilerine has haritaları bulunmakta ve insanlar sürekli kristallon yada cubikon kesmekte. Benim fikrim her şirkete x9, x10, x11 ve x12 haritalarinin gelmesi ve x12 haritalarindada x1 ve x8deki gibi istasyonların olmasi. Tabi bunun yaninda bu haritalara yeni yaratıkların gelmeside oyunculari önemli derecede sıkılmaktan uzak tutacağını düşünmekteyim.

2. 31.05.2013

31.05.2013 User

Güzel fikir şu şekilde geliştirilebilir: x9 haritasına ulaşmak için 4-4 misali bir PvP haritası olur mesela 4-6 herkes o haritadan yürüyerek geçmek zorunda kalır ve bu yeni haritaların hiç birisine atlama cpu ile atlanamaz böylelikle herkes bu haritalarda portalları tutmak zorunda kalır ve portallar tutuluyken nerden geldiğini görmediğin bir düşman sana saldıramaz :D güzel fikir +1

CELLATUS bunu beğendi.
  3. Kardeşim olsun diyeceğim de haritalar bomboş. Kasılan grup görünce sevinir oldum en azından hala oynayan var diye. Bu haritalar da çıksa herhalde her haritada 3 kişi falan dolanır.

4. CELLATUS

CELLATUS User

serverlar birleşince nasıl olur

5. O olabilir işte ama bu haliylekris kesmeye razıyım.

6. CELLATUS

CELLATUS User

2007den bu yana kris kris nereye kadar :D

7. +1 verdim ama Server birleşmeden olmamalı

8. CELLATUS

CELLATUS User

teşekkürler

Shadow.sword bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.