Yakışıklı gemi ''Pusat''

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 12 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

sizce pusat alıyımmı çok şekil duruyor baktıkça alasım geliyor ama fiyatıda korkutuyor
    + larını ve - silerini yazarsanız mutlu olurum . ekipman olarak ise

24 Arge
    3 LF4
    31 LF3
    20 BO2
    Full hız
    8 diroit hepsi ıris , 3 zeta 2 havoc
    apis 9 parça
    tasarim yok 250 k lıklardan
    1 citadel 1 aegis 1 goli var hangarda
    pet var kami 3 var ama vip yok oto toplama 3 ve düşman bulucu 3 var ( vip almaya çalışıyorum fakat fırsat bulamıyorum )
    3 tane diroit düzeni elmas kalp güve
    ve zetadan gelen 25 anahtar bunları helix gününde açmayı planlıyorum

baskıncı tipim var böyle vurup kaçmayı ve tek yemeyi seven biriyimdir az hp olması beni korkutmuyor ancak urisine değermi vip+indirim paketiyle almayı düşünüyorum .

aslında pusatla nasıl oynanabilir azıcık öğrendim gibi videolardan falan.

kamu ile adama yaklaşıp ani hasar verip ve adam sizden güçlü ise ema+insta ve kamu atıp kaçma .

2. Merhaba,

Bence denemelisiniz.Sonuçta altı üstü bir oyun ve oyunun amacı zevk ve eğlence ise tadını çıkartmayı bilmeniz gerekiyor ;)

İyi Forumlar

THeProEnd bunu beğendi.
  3. Kral-87

Kral-87 User

aynen modum , bu arada şekli çok güzel ya dayanamıyorum :p :D

4. aries123

aries123 User

Bence al baskıncıysan is gorur guzel tasarım pusatı aldınmı yanına carkda gerekiyo bu sekilde full+full herkesden kacarsın tabi onlardada cark yoksa carkla muhtesem kombine oluyor pusat.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Tasarımı sevdiysen ve kullanmak istiyorsan tabiki alabilirsin kimse sana alma ya da niye aldın diyemez.Madem indirim paketi alacaksın ufak bir öneride bulunayım.Tasarıma indirim gelmesini bekle böylece daha ucuza alırsın ve kalan urileri diğer ihtiyaçlarına göre harcarsın...

6. ise yaramaz alma ;)

7. 19 veya 29 Ekim etkinliklerinde muhtemelen tasarımlara indirim gelecektir. Beklemeniz sizin yararınıza olabilir.

8. Pusat onermem , saglam cephanen olmasi lazim rsb ema insta bol olmasi lazim, neden dersen resmen bi savas gemisi pusat ve hala gelisime acik olan oyunculara ben onermiyorum yani eksikler varsa once onlar giderilmeli.Pusatla kasilmayida dogru bulmuyorum, daha hizli gelisim yaratik kesimi icon aegis, dusmanlardan baskin oldugunda rahat kacmak icin spectrum oneririm.Pusatin dp sinin az oldugunuda unutma, ben 20 lf4 um aegis ile full+full pusat olarak kesemedigim gemi yok yani belki birazda tecrube isi :) Ama dediklerimide goz onunde bulundurmani oneririm cunku gercekten gelistikten sonra pusat almak basit kalicak.

9. Kral-87

Kral-87 User

+ larını ve - lerini yazabilirmisiniz ?

10. gerek yok bence
    + sı avcı konfiye mükemmel uyması(vur ve kaç)
    - si eğer manevra kabiliyetin iyi değilse tek lazer kombosuna patlayabilmen.

normal konfiyle fazla kullanışlı gemi değil zaten, ben şu anki ekipmanınla bu tasarımı almanı önermem

11. Kardeş dün yakın bi dostumla internet kafede buluşmuştuk ondada Pusat tasarımı var 2-3 haritasında baskın yapıyoruz. Bi tane full elit adam geldi goliath, inan bana Pusat olan arkadaşımı saniyesinde patlatmıştı. Arkadaşım insta basmaya bile zamanı kalmadı. Kalkanlara önem verirsen yinede kurtulma şansın var. Tabi karşıda donduran roket yoksa. Birde bi sorum olucak benim. O goliath olan adamda Yeşil bi tasarım vardı onun özellikleri ne acaba ? (40.000 Uridium olanı demiyorum)

12. Merhaba ,

Cerrah tasarımını soruyorsanız ;

Özellikleri :
    • +%6 hasar
    • +%6 şeref
    • +%6 tecrübe
    • +1 jeneratör yuvası

İyi forumlar.

13. yeşil ve üstü kısmen sarı ise Cerrah'tır. %6 tp,şp,vuruş +1 jeneratör slotu var
    yeşil ve üstü beyaz çizgiliyse Kick'tir, %10 kalkan bonusuna sahip.

14. Aslında yeşil değil ancak belki anlık olarak öyle algılamış olabileceğinizi varsayarak son ihtimali de ben yazayım.

Saturn goliath, %20 dp bonusuna sahip.

15. yada Peacemaker Gemi Tasarimidir :)

16. Evet arkadaşlar cerrah tasarımıydı çok teşekkürler. Görünümü çok hoşuma gitti bi 250k uri verebilirim sırf bunun için fakat dükkanda göremedim ?

17. zaten 1 kere bu etkinlikte verilen gemi sadece 1 gün oyunda dukkana geldi oda kimsenin haberi yoktu fazla o yuzden pek fazla kişi bilmiyor.
    ha dersen cıkıcakmı belki etkinlikte DARKORBİT EKİBİ bir güzellik yapsa fena olmaz ;) :)

18. Aynen ya tasarım gerçekten çok hoşuma gitti. İsterse 500.000 Uridium olsun paraya kıyıp alırım yani :D

19. Kral-87

Kral-87 User

tamam ya pusatı almıcam , düşündümde tek yemek kötü birşey olabilir ,

baya bir kredi birikti bu kredilerle hangi tasarımı almalıyım sizce ben spectrum , venom , sentinel ve diminsher arasında kaldım sizce hangisi daha uygun olabilir ve bu arada 100k uri var indirim paketi alıp diroit uçuş düzeni alıcam , şöyle tasarımla kombine olucak bir dizyan lazım

bende 3 tane var kalp elmas güve

yardım lütfen genellikle kasılırım x4 çok olduğunda ise baskına giderim gemi özellikleri yukarda .

20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Baskın için tasarım alacaksanız,Spectrum tavsiye edebilirim.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.