yakıt protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [BrAvE]YuSuF tarafından 7 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. petin 1.seviye 1 adet yakıt protokolü %30 indirimle 3.5 k. uridium istiyor (%3)
    2.seviye (3.5) 8750 uridium istiyor
    3.seviye (%4) 31500 istiyor. 2 seviye almak daha mantıklı değil mi? 6 tane almak istiyorum 2.seviye 6 taneden %21 yakıtı azaltıyor 3. seviye %24 ediyor %4 için 3. seviye almak mantıklı mı sizce?

Son düzenlenen: 7 Haziran 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Almaya değmez bence kısıtlıyor ve boş yer kaplıyor sonuçta orada takılı olduğu içinde yakıt harcıyor :p

Drowhake bunu beğendi.
  3. nasıl yani anlamadım :confused.:

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Kendi fikrimi söylemem gerekirse almanızı önermem. Protokolleri daha verimli değerlendirmek sizi hem kasılırken hem de savaşırken olumlu yönde destekleyecektir. Örneğin savaşlarda lazer silahı protokolü, kasılırken de anti uzaylı protokolü kullanmak daha yüksek hasar değerlerine çıkartacaktır

İyi forumlar.

5. valla modum 12 lazer protokolü var anti uzaylıya gelirsek o yok yani pek kasılan biri olmadığım için gerek yok diye düşünüyorum. 5.3te pala topluyorum ama yakıta çok uri gidiyor onun için bu protokol gerçekten gözle görünür şekilde işe yarıyor mu onu merak ediyorum.

6. Sanırım sadece o protokole özel olarak takıldığında kendisinin ekstra yakıt harcaması olmuyor. XXX sayfasında görmüştüm kesinliğinden emin değilim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2020
    [BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  7. Dostum almanı tavsiye etmem. Diğer protokolleri kullanman sana avantaj açısından daha faydalı olacaktır.

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

12 adet aldığınızı düşünerek söylüyorum %48 bir yakıt tasarrufu sağlayacaktır. Bu demektir ki her 2 depo yakıt alışınız da neredeyse 1 depo bedavaya gelecektir. Lakin unutmamak gerekir ki bunları slotlarınıza koyduğunuz zaman radar dan yana sıkıntınız olacaktır. Yani buna pek uridium harcamanızı tavsiye etmem. Çünkü toplam harcayacağınız miktar 540.000 uridium dur. (indirimsiz miktardır)
    Darkorbit Resmi Forumu dışında başka bir sayfadan bahsetmek yasaktır. Sizi bunun için uyarıyorum devamı halinde ceza alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. Sakal

Sakal User

Lazer protokolü genel bir hasar vermiyor mu ? bir daha npc hasarı almak ekstra'dan uridium harcamak diye düşünüyorum bence gereksiz arada ne kadar fark var zannediyorum ki fazla yoktur.

10. Tauly__

Tauly__ User

Bence ağır confiye full ambar , kaçış confisine de full radar tak .

11. yani yakıtı kısar diyorsunuz. 6 tane almak yeterli bence 6'da radar yeter. neyse cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir modum.

12. CLASSİCC

CLASSİCC User

Bu sorunun cevabı kendinde gizli. Eğer sürekli veya uzun süre daha 5-3 te takılmak gibi bir niyetine bağlı. Yakıt 4.seviye 6 tane aldığını var sayarsak 189 bin uri yapıyor, günde yaklaşık bir depo kar edebiliyorsan günlük 10 bin uri gibi bir yakıt masrafından kar etmiş olursun bu da yine yaklaşık 20 günden sonra senin artık her gün 10 bin urinin cepte kalması demek olur.

13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Lazer protokolü ve anti uzaylı protokollerinin vuruş değerleri birbirinden farklıdır. Buradan daha net bir bilgiye ulaşabilirsiniz.
    Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.