Yaklaşan Fırtına görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jedi_VS_Sithh tarafından 9 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm.şu görevi ne yaptıysam bitiremedim.2 defa 10 lu srum cpu aldım.olmadı.hastalanıp aldım yine olmadı.tekli serum almayı denedim.her defasında hata verdi.detaylı anlatabilecek bir hayırsever varmı? :))

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Hastalık kapmış bir oyuncuyu iyileştirin. Daha sonra enfeksiyon kapın ve görev denetim kulesine dönün.

Kuleye döndüğünüzde , Tekrar serum kullanıp kendinizi iyileştirin.

Görev tamamlanacaktır.

Keyifli Forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Serum XL (10 adet iyileştirme kartuşu)

• Ad:Serum CPU XL
    • Kod:ANTI-Z2
    • Etki:Veba debuff'ını ortadan kaldırır
    • Etkinin uygulanması:Nesne satın alındığında ve mevcut hedef ve/veya oyuncunun kendisi hastalandığında.Aksi halde silik gri olur.(Oyuncu ile hedefin hastalanması halinde 2 kartuş azaltılır.Sadece oyuncunun VEYA hedefin debuff etkisi altında olması halinde 1 kartuş kullanılır.)
    • Zaman aşımı:60 saniye

Serum CPU ' su almalı ve onunla hastalık kapmış birini iyileştirmelisiniz. Hastalıklı olanların etrafı yeşil parlamaktadır.

Dükkanda , Ekstralar bölümünde satılmaktadır.

Keyifli Forumlar

4. tekli serum bu defa hata vermedi. aldım ve iyileştim.demek ki sorun vardı ve düzeldi.görev tamam. tşkler.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Tekli serumda hata yok. Tekli serumu sadece hastalık kaptığınız zaman satın alabilirsiniz. Sağlıklı iken serumu satın alamazsınız.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.