Yaklaşık 200k uri var nasıl kullanmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bufon0 tarafından 24 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bufon0

bufon0 User

Değerli forum kullanıcıları ve moderatörler hepinize iyi akşamlar soruma gelecek olursak;
    benim gemim g enforger 5 lf4, 20 lf3 ,var diğerleri lf2 ,15 elit hız jeneratorü ,12 tane elit kalkan jeneratoru var diğerleri credilik kalkan 8 arge dağıttım petim var kam 1 toplayıcı 1 hammadde 1 modulleri var şimdi benim 180k uri var yakın zaman içinde alfa kapısını yapacağım yaptıktan sora 210 k filan birikmiş olur bu uriyi nasıl değerlendirmeliyim ganimet anahtarı almalı mıyım? lütfen görüşlerinizi eksik etmeyin teşekkürler.

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Zeta kapısı yapmazını öneririm.

Oradan Ganimet anahtarı ve günlük anahtarı elde edebilirsiniz.

Ayrıca Havoc elde etme şansınız olucaktır.

Arkadaşlardan da ayrıca fikir alabilirsiniz.

İyi forumlar..

3. bufon0

bufon0 User

daha 16 lvlim 3 ana kapı bile bitmediki

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Ana kapılarla bence şuan bir işiniz yok.

5 lf4 20 LF3 varmış irislerinizde sanırım ful.

Bence rahatlıkla kapıyı yapabilirsiniz.

İrisleriniz ful değil ise credi biriktirip irislerinizi tamamlayıp daha sonra da kapıyı yapabilirsiniz.

Yinede başka arkadaşlardan fikir alabilirsiniz.

İyi forumlar..

5. bufon0

bufon0 User

zeta kapısından hiç parçam yok nasıl yapacağım?

6. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Palladium toplayıp galaksi enerjisi elde edererek veya;

Uridium kullanarak kapı parçası çıkarabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar..

7. Merhaba ,

Daha iyi yardım alabilmeniz için konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

8. Bir an önce kalkanlarınızı ve silahlarınızı tamamlamalısınız.
    Uridiumunuz ile vip çekebilecek durumda iseniz kamikaze 3 almanızı öneririm. Burgu almanız oldukça işe yarayacaktır. Uridium kalırsa arge yapmanızı öneririm. 24 argede kalın sıkmaya göre gitmeniz en doğru olur.

Ayrıca uridiumu harcarken indirim pakedi çekmenizi şiddetle tavsiye ederim. 52k uridium kar edersiniz.

9. bufon0

bufon0 User

vip üyeliğim var 2 hafta ve %30 dukkan indirimim var burgu düzeni almak istiyorm ancak kutulardan da çıkabiliyor galiba diroidim 8olur olmaz kam 3 alacağım yorumunuz için teşekkürler

zeta kapısı yapmaya başlatım tavsiyeler uzerine şuan 10/111 deyim kapıdaki yaratıkları kesebilirmiyim aşırı kolay demişsiniz

gemi govdesi 1 2/2
    muhendis 1/5
    kalkan enerjisi 5/5
    ısı arayıcı 1/5

şeklinde dağıttı argelerimi sizce nası deva etmeli

birde kalp uçuş mu , halka mı , burgumu almalıyım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.