Yama Notları – Ekim 2014

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 17 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Merhaba, Pilotlar!

Özellikler ve etkinliklerle ilgili çok fazla duyuru yayınladığımızın farkındayız, ancak oyunu geliştirmek için neler yaptığımızı her seferinde kendiniz fark edemezsiniz. Bu aylık yama notlarını da, sizi daha iyi bilgilendirmek amacıyla hazırlıyoruz.

Ekim ayında hayata geçirilen özellik ve etkinlikler ile düzelttiğimiz hataları açıklamak istiyoruz.

Özellikler

· Eğitim Arenası Oyunculara güvenli bir ortamda OxO savaşlarına girme fırsatını sunmak için yepyeni bir özellik olan Eğitim Arenası oyuna eklendi. Eşleştirme ayrıca rakiplerin aynı seviye arasında olmasına dikkat ederek savaşların mümkün olduğunca adil geçmesini sağlıyor.

· Galaksi Kapısı Madde Dönüştürücüsü'nde Sinema

Galaksi Kapısı Madde Dönüştürücüsü'ne bir sinema özelliği eklendi. Temel olarak Skylab'deki sinema gibi çalışır ve izlenen her video için bir ücretsiz döndürme kazandırır.

Etkinlikler

· Cadılar Bayramı Etkinliği
    DarkOrbit'de Cadılar Bayramı, 27 Ekim - 2 Kasım 2014 arasında özel etkinlik görevleri ve yeni unvanları da içeren bir haftalık bir etkinlikle kutlandı. Ayrıca haritalara da özel içerikli balkabağı bonus kutuları ve özel NPC'ler yerleştirildi.

· Columbus Günü(Sadece ES)
    12 Ekim 2014'te, Christopher Columbus’un Amerika'ya gelişini kutlamak için tüm İspanyolca sunucularda bir günlük bir etkinlik düzenledik. Haritaya özel bonus kutuları ve Dükkana da havai fişekler eklendi. Ayrıca etkinlik boyunca devam eden etkinlik özel görevleri de vardı.

· Cumhuriyet Bayramı (Sadece TR)

29 Ekim 2014, Türkiye'de bayramdı. Biz de Cumhuriyet Bayramı'nı tüm Türk sunucularında aksiyon dolu bir günlük etkinlikle kutladık.

Düzeltilen Hatalar

· Web Sitesi

· Rütbeler: Artık oyuncu rütbeleri bazı durumlarda Temel Uzay Pilotu olarak sıfırlanmıyor.

· Hangar: Oyuncu uzay haritasında Roket CPU'lu PLT-3030 veya ECO-10 roketleri otomatik al özelliğiyle aldığında, bunları hangar envanterindeki roketlere ekleyerek Credits kazanabiliyor ancak roketleri oyunda da kullanabiliyordu. Artık bu mümkün değil.

· Oyun İstemcisi

· Gemi penceresi: Bir oyuncu gemi penceresini rakam göstermeye ayarlarsa, artık oyun istemcisinden çıkış yaptığında sıfırlanmayacak.

· P.E.T.: P.E.T. kombo onarım modundan kombo muhafız moduna geri döndüğünde yine düşmana saldıracak.

· Saldırısız bölgelerde düşman oyunculara yine saldırılabilecek.

· P.E.T.: Kamikaze Fünyelerinin bekleme süresi artık P.E.T. patlamadan başlamayacak.

· Eğitim Arenası: Bazen, Eğitim Arenası karşılaşmalarını kaybedenler ödül alamıyordu. Bu sorun düzeltildi.

· Cadılar Bayramı Etkinliği: Görev, x-1 haritalarında sadece Görev Denetim Kulesinden kabul edilebiliyordu. Bu, etkinliğin ilk gününde bildirilince hemen düzeltildi.

İyileştirmeler

· Sinema Videoları: Günlük izlenebilecek video sayısı, 4'ten 10'a çıkarıldı.

Ayrıca birkaç farklı ufak hatayı da giderdik, metinlerdeki hataları düzelttik ve çeşitli iyileştirmeler yaptık.

Saygılarımızla,

DarkOrbit Ekibi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.