Yama Notları - Haziran 2014

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ЄFЄNĐУłGłT• tarafından 24 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hercules takılan diroit pilot profilinde takılmamış gözüküyor bu da düzeltilmeli

2. Prophecy

Prophecy User

*Cephane deposu artabilir,15 slotluk ekstra cpu olsun.
    *Goliath Tasarımları kalkmamalı.
    *Petin klan tagı yeşil olmalı.
    *5-3 mapi düzeltilmeli.
    *Pet'le geminin animasyonu aynı olsa nolur olmasa nolur.
    *Açık arttırma düzelme imkanı yok flash tabanlı çünkü...
    *'GEMİ DEĞİŞİMİ YAPILIRKEN KALKAN KAMUFLE SORUNU GİDERİLMELİ''
    *OYUNDAYKEN DESTEKLERİN ÜZERİNE MOUSE'U GÖTÜRDÜĞÜMÜZDE KALAN Süre gözükmeli (katılıyorum hatta oyunda değilken süreden düşmemeli.)
    *ARAYÜZDE YENİLİKLER YAPILABİLİR. [EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜMÜZDEN SEBEP PENCERELER EKRANDA FAZLA YER KAPLIYOR]. kesinlikle olmalı.

Benim Fikirlerim:
    1)Razer diroit tasarımı: bu tasarım sadece razer'la ilgili görevi yapanlara gelecek hiçbir özelliği yok,sadece yeşil hoş bir görünüm.(tek seferde 10 tane verilecek)
    2)Klan Kasılma Haritası : buharitaya sadece klan üyeleri girebilir.Basit npcler açılabilir.Prometium endrium ve terbium hammaddeleri var.Klan savaşı ilan edildiğinde haritaya giirilebilir.klan savaş istasyonu için taş var ve klan üssü var(x-1 x8 base'leri gibi)npc'ler klan>yönetim bölümünden açılabilir
    Not: Cubi gibi npcler olmayacak...

asterix_v2.0 bunu beğendi.
  3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.