yamato

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *GÜLLÜ* tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

bu gemi önceden 32k credise alınıyordu şimdi ise 1t uri ile dükkanda bu ucuzlarmı aynımı kalır bu tür gemileri seviyorum ucuzlarsa alırım

2. aynen kim ona 1t uri verirki

3. Amaçları bize 1T uri ile gemi aldırmak değil , alamayıp gerçek parayla elde etmemiz..

4. takemyhard

takemyhard User

biz gerçek parayla gemi almazsak bu şirket çalışanlarının parasını neyle öder.... 1t uriylemi?... almıyorsunuz...bari çalışanlarına saygınız olsun da laf yapmayın... (online oyunların içinde tek geçerim bu oyunu... gerçek parayla değil...gönülden :) )

5. Bu geminin hiç bir özelliği iyi değil. Para kazanmak için uri kullanıyorlar yeterde artar bence.

SOFİ-GURBANIM bunu beğendi.
  6. Yamato ve defcomu dükkana teşhir için koyduklarını düşünüyorum

7. Merhaba,

Artık dükkanda sadece payment ile gösteriliyor 1 t uriudum ile gösterilmesi bir görsel hataydı ve düzeltilip kaldırıldı.
    Ayrıca bu gemiler eski özelliklerine sahip değiller yetenekleri ve daha gelişmiş özellikleri ile tekrar aramızdalar.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.