Yan sekmeye gecince donuyor :((

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hüseyin3606 tarafından 2 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MErhaba arkadaslar bıkac gundur oyunda yan sekmeye geçip ana sayfa ile ugrasırken oyun ekranı donuyor rest atmak zorunda kalıyorum ne yapıcam ? tşkkürler

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Farklı tarayıcı ile deneyiniz.
    Flash player sistem eklentilerini sitesinden yükleyiniz.
    Bu sıralar şikayetini aldığımız bir sorun,bazı oyuncular bu sorunu yaşamakta.
    Lütfen önerdiğim şekilde deneyiniz.Arkadaşlarımızında önerileri olabilir.
    Keyifli forumlar.

3. CeLLaT41

CeLLaT41 User

Maxhton kullaniyorum bu problem yüzünden

4. Maxthon cloud browserda cidden o olmuyo fakat ben chrome kullanıyorum bende de olmuyo eski pc çok kötü olduğundan maxthon kullanıyordum fakat bu bilgisayar biraz daha iyi olduğundan yada tabi flash playerla da alaklı olabilir sorun olmuyor.Yani maxthon en iyi tarayıcı bu oyun için fakat tabi sadece bu oyun için :)

5. Evet evet chrome ve yandex ile denedim bendede oluyor bu problem çol sıkıntı modlardan üst birimlere iletmesini rica ediyoruz.

6. cevaplarınız içi teşekkür ederim ^^ peki modum dediklerini nasıl yapıcam forumda bir konu varmı bunla ilgili anlatan tşk edeim

7. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Maxthom kurulumunu mu soruyorsunuz acaba?

İyi Forumlar...

8. yok efendim flashp player eklentilerini sitesinden indiriniz denıyor da yani ne eklentisi var acaba bunula ılgılı bır konu varmı çünkü flash player sitesinde sadece flashp layer ındırme şeyi var da yardımcı olursanız minnettar olurum

9. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Sanırım burası işinize yarayabilir.

İyi Forumlar...

10. teşekkür ederim efendim konuyu kilitleyebilirsiniz.

bunları yapmama rağmen başka bir sayfaya gecınce oyunda donup takılı kalma devam edıyor maalesef her seyı yaptım ama olmadı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ağustos 2017
  11. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Maxthon tarayıcısını kurup flash player sistem eklentilerini sitesinden yükleyin.

Bu sorunu raporlarımıza eklemiştim bir süreliğine Maxthon tarayıcısı ile devam edin.

İyi forumlar...

12. teşekkür ederim umarım chrome ıcınde duzelır iyi çalışmalar konu kilit

13. Cillos™

Cillos™ User

Chrome kullanmaya devam etmek istersen veya maxthon sorununu çözmezse sayfayı yenilemek yerine nispeten daha kısa bir yol olarak chrome da sağ üstteki menüden ekranın boyutunu değiştirirsen donma sorunu düzeliyor. Bende de var 5dakikada bir ekran boyutuyla oynuyorum :D

14. Ben sana çözümü anlatayım. Aynı olay benim de başıma geliyordu hatta bu yüzden kapıda birkaç kere patladım sayfayı yenilemeye çalışırken.

Anasayfadan ya da yan sekmeden oyuna döndükten sonra eğer oyun donuyorsa yapman gereken şey çok basit. Tam ekran simgesine tıkla, oyun düzeliyor. Düzeldikten sonra istersen esc'ye basıp normal moda dönebilirsin.

İkinci bir çözüm de şu. Oyun donduğunda sağ üstteki pencereyi büyült-küçült ikonuna tıkla oyun tekrar akmaya başlıyor.

Yani 1 saniyede çözebilirsin problemi. İyi oyunlar.

15. Cillos™

Cillos™ User

Teşekkürler ben şu ikinci yöntemi yapıyordum bıkmıştım artık. Hızlıca tıklarken arada elim çarpıya da kayıyordu şu 1. çözümü öğrendiğim iyi oldu :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.