Yandex ten oyun açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hasancan1 tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hasancan1

hasancan1 User

[​IMG] Merhaba arkadaşlar yandex browsere geçtim bugün ve darkorbiti açmaya çalıştığımda başla diyorum bağlantı kuruluyor ekranı geleceğine birsürü dosya indiriyor zip şeklinde ve zipleri açtığımda içinde .awp uzantılı dosyalar çıkıyor oyuna giremiyorum bu yüzden yardım edin lütfenn:(:(:(:(:(

2. İDM veya benzeri bir program kullanıyormusunuz ?

3. İDM programında seçenekler sekmesinden "Aşağıdaki tarayıcıdan indirmeleri yakala" kısmında "Yandex" in yanındaki tik işaretini kaldır tarayıcıyı baştan başlat sorunun çözülür :)

4. hasancan1

hasancan1 User

yardımın için teşekkürler sorun çözüldü bu arada gerçekten yandex daha hızlı çalıştırıyormuş oyunu chromeda 15 fps iken şimdi 40 lara dayanıyor

bugrahansezgin bunu beğendi.
  5. game taraycılar oyunlar için özel taraycılar var onları kulanın

6. hasancan1

hasancan1 User

önerebileceğin bitanesi varsa onu deneyebilirm

7. Merhabalar,

Verdikleri cevaplar ve yardım için arkadaşlara forum adına teşekkür ediyorum.

İyi forumlar

8. Chrome ram düşmanı, yandex çok iyi bende yandex'e geçtim son 1 haftadır yandex'ten çok memnunum :D

9. Merhaba ,

Piyasada o şekilde özel bir tarayıcı var mı bilmiyorum. Aradığım kadarı ile o şekilde bir tarayıcı yok maalesef. Fakat genel olarak Yandex ve Maxthon tarayıcıları iyi sonuç veriyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.