Yanıltma manevrası hakkında...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZamanınEfendisi[TR] tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yanıltma manevrası ereklimi?

Anketin kapanma tarihi 11 Aralık 2015.
  1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kullananlar bilirler sanırım.sizce yanıltma manevrası yapılmalımı?bi işinize yaradığı söylenebilimi?vermelimiyim sizce bu argeye?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Sanırım en çok faydasını , Düello sırasında görürsünüz

Rakibin RSB - 75 atışının boşa gitmesi , Düellonun gidişatını değiştirebilir

Kısaca en çok işinize yarayacak , Argelerdendir ama nihai karar sizlerindir

İyi Forumlar

3. Ben gerek yaratık keserken gerek adamdan kaçarken çok faydasını görüyorum. Genel olarak ıskalıyorlar. İstersen yanıltma manevralı birini bul ve atış denemeleri yap etkisi gözle görülebilir düzeydedir.

4. bak burda haklısınız istikal mod.rsb-75 te ıskalama etkili.x4 te etkili değil sanırım.yanlış anlamayın.daha önce 5/5 ti benim yanıltma manevrası.bana sıkılan x4 falan ıskalamıyordu.yaratıklardada ıskalama görmedim bozdum.baktım dedğiniz gibi adamın rsb 75 ler,yanıltma manevrasını bozunca etkili olmuştu galiba.benimde rsb 75 ler çok boş salvolamaya başlamıştı galiba hatırladığım kadarıyla.çünkü yapılan değişiklikten sonra yapılan açıklamada duyurularda çift taraflı kazanç olarak bahsediliyodu.demek o bu manaya geliyo.cevap verenlere teşekkürler.kafam karışıktı yapayımmı yapmayımmı diye.yazdıklarınız etkili oldu.

5. Şimdi şu etkenleri de hesaba katman gerekiyor; Ayarcıdan gelen isabet oranı arttıkça biliyoruz ki yanıltma şansın yani ıska geçme şansı daha düşük olur. Halen daha kullanan var mı bilmiyorum ama o kadar xenomit bir yere gidiyordur elbet aim cpu + ayarcısı 5/5 olan birinin ıskalama şansı çok düşmektedir.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  6. Merhabalar;

Her ne kadar ayarcı,hedef belirleme cpusunu kullansanız da yanıltma manevrası argesinin bir geçerliliği vardır ve siz savaşlarda x4 ve rsb kullanıyorsunuz ort. 70 ila 110 bin vuruş demek iki kere mis geçtiğini düşünürsek bence oldukça yüksek bir rakam verilmesi gereken bir arge bence.Herkesin kullandığı arge savaş taktiği vb.şeyler farklılık gösterebilir tabiki:).

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.