Yanıltma manevrası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 17 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunun 3d versiyonunda gemimiz dönebiliyor bunu gerçekçilik olarak düşünürsek bu özelliğin yanıltma manevrası argesini tamamlayanlarda görülmesi bana mantıklı geliyor sizler ne düşünüyorsunuz

2. Merhaba ,

Bu tür ayrıma ne gerek var ? Yani illa yanıltma manevrasını tamamlayanlara gözükmesi ne kadar mantıklı bir istek karar veremedim.

İyi forumlar.

3. Captivity

Captivity User

Ayrım olarak değilde bir amaç olarak diyorum sonuçta o bir ayrımda kalın lazer atmak yada kalkan görüntüsü değil midir o halde yanıltma manevrası bendede yok ama sonuçta yararlı bir argeyi ön planda tutup görüntüdende yararlanmakta ayrı bir zevk katar

4. Merhaba ,

Sizin bahsettiğiniz oyunun genel görselliği ile ilgili 3D hissiyatı için bir görüntüdür. Lazer'lerin ince yada kalın olması ise oyun içinde kişisel gelişim sonucunda olan bir değişim. Aynı gibi gözükse de aslında farklıdır.

İyi forumlar.

5. Captivity

Captivity User

Evet sende haklısın belki 3d nin tam özellikleri değildee bu özellik 2d ye eklenebilir

6. Sen onu boşver yav :D ben tamamen yanlış bir cümle kurmuşum orda. Hatta sildim yorumu

7. Captivity

Captivity User

Tamam işte bende yanıltma manevrasının bir amaç üzerinde kişisel bir özellik olması üzerine konu açtım zaten :)

8. Merhaba ,

İşte oyunda gemi hareketleri 3D grafik güncellemesinin kendi içerisinde olan bir şey ve sizin dediğiniz gibi olması işleyişi uzatacaktır. Yani şu anda büyük bir bölümü bitmiş son denemeleri yapılan bir güncellemenin tekrar değiştirilmesini istemiş oluyorsunuz. :)

İyi forumlar.

9. Captivity

Captivity User

Oyunu güncelleştirmenin çalışanlar açısından nekadar zor olabiliceği konusunda inanın bir fikrim yok ben sadece fikrimi bir sunayım dedim ya tutarsa türünden :)

10. Merhaba ,

İşte normalde %99 olarak bitmiş gibi bir durumda olan son kontrolleri oyuncular tarafından yapılan güncellemede Yanıltma Manevrası'nı tamamlamayanlar o gemi hareketlerini göremesin tamamlayanlar görebilsin demek kolay fakat olması zor. :) Hadi diyelim ki kabul ettiler ama işte bu ayrımların yapılması nerdeyse tekrar baştan başlamayı gerektirebilir. :D

İyi forumlar.

Captivity bunu beğendi.
  11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.