Yanlış ban

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve TheStormbreaker tarafından 29 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba sayın adminlerim,

Ben ilk ban dalgası ve sonrasında bilet bugı yüzünden 2 kere banlanmıştım. Bunu zaten açıkça burada belirterek banlşarın haklı olduğunu söylemiştim. Beni oyuna geri döndürdü diye de eklemiştim.
    Ama bu ilk banlardan sonra bir kerte bile trene girmedim, bot ile alakam kalmadı. Fakat yine banlamada benim gemim sınırsız kapatıldı. Yetki sizin elinizde. Açılmayacak derseniz anlarım. Fakat yaptırımlardan sonra ben anladım tamam deyip botu kullanmayı bırakan uyarıyı ciddiye alan bir oyuncunuzu bu şekilde kaybetmeyin.
    @TR|SUBUTAY Hep sizinle iletişime geçmiştim. Yine size yazıyorum. Arkadaşımın 7 24 botta olan gemisini sordum ne oldu diye hala botta gemisi ekran paylaştı. Ben tamam işim bitti dedim bot kullanımını durdurdum ve ben banlandım. Yani merak ettiğim şu eğer tamamen banlayacaktınız ilk cezayı niye aldım. Sonrasında kaybetiğim şerefi, kasmak için neden beni uyğraştırdınız. Söyleyebilirdiniz. Sizi oyunda istemiyoruz diyebilirdiniz. Siz uyarıyoruz dediniz ben tamam dedim. Bu süresiz ban çok haksız oldu.

2. kasap51277

kasap51277 User

İlk ban dalgasından sonra bende gemimi hiç bir illegaliteye karıştırmadım ve gelen açıklama şu şekilde
    "Merhaba,

Biletiniz için teşekkür ederiz.

Bot ve tren botu kullanıcıları antibot sistemimiz tarafından tespit edilir. Kalıcı olarak banlanan hesaplar birden fazla bot ve tren kullanıcısı olarak tespit edilmiştir.

Konuyla ilgili resmi açıklama yapılmıştır:

https://board-tr.darkorbit.com/threads/tren-botu-kullanan-oyuncular-ban-dalgasi.163719/#post-1422051

Saygılarımla,

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi"
    Şimdi adminler ya hesabımı düzgün bir şekilde inceleyin yada açın hesabı ben ispatlayım size bot veya tren olmadığını hiç bir anlamı yok bu yediğim banın, bota atsam yüreğim sızlamazdı çünkü haklı ban olacaktı.
    scriptiniz elle oynayanı botla karıştırıyorsa incelemek size düşer. Sizde incelemiyorsanız niye varsınız?

JagerBg bunu beğendi.
  3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Banlamalar merkez tarafından tespit edilerek yapılmıştır. Eğer ilk banlamadan sonra bir kere bile açtıysanız tekrar takiplere takılmışsınızdır diye düşünüyorum. Ama bu konuda ne yazık ki ne açma nede geri alma şansımız yok çünkü bu cezalar verilmeden öncesinde uzun bir uyarılar yapıldı ve tekrar geleceğini söyledik.

Türkiye Takımı!

4. Gözden kaçıp ban yiyen oyuncular mesela hesaplarının incelenmesi talep ediyorlar support ekibi titizlikle banladık diyor fakat adam hiç bot kullanmamış, şimdi senin dediğine göre de titizlikle yaptınız fakat bot kullanmayan kişiler de ban yediğine göre titizlik konusunda biraz kirlisiniz.

ben oyuna uzun bir süre sonra tekrar başladım açığımı kapatmak için 12-13 saat oynuyorum şimdi bir süre sonra tekrar bir ban dalgası olur ben bot kullanmadığım halde günde 12-13 saatimi oyuna ayırdığım için ban yiyip yiyemeceğime nasıl güveneyim, ya kendimi de o gözden kaçıp da ban yiyen kişiler içinde bulursam ne olacak, sen gene supporta ulaşın mı yazacaksın veya uyardık, tekrar ban dalgası gelecek mi diyeceksin. Buna gerekli cevabı vermen lazım bence...

5. kasap51277

kasap51277 User

Uyarıyı dikkate aldık sayın moderatör, attığım ticketlerı da paylaşıyorum ki supportun inceleme yapmadan nasıl ticketı kapattığını görün diye. Banlar titizlikle yapılmıyor. Bir algoritma var evet, fakat yanlış. Daha öncede belirtmiştim adamın birisi gemisine girmiyor uzun bir süredir ilk ban dalgasında ban yememiş ama diğer ban dalgasında ban yemiş? Bu adam zaten gemisine girmemişki ilk ban dalgasında ban yemediyse diğerlerinde nasıl banlanıyor?
    Ben çözüm yeri burası olduğunu düşünmüyorum mağduriyetlerin ama supportun bu vurdum duymazlığı beni artık sinir ediyor. Supportu tanıyorsanız veya etki edebiliyorsanız HAKKIYLA İNCELESİNLER gemimi tek istediğim bu sizden :D

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

İlerleyen günlerde lütfen tekrar ticket atınız yoğunluktan arkadaşlarım ilgilenmekte gecikebilirler.

Türkiye Takımı!