Yanlış Hesabıma Gözüpek Set Çektm Yardım Edermsnz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve brocko798 tarafından 16 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. brocko798

brocko798 User

Merhabalar adm öncelikle benim 2 hesabım var benim ilk hesabımda skybal sıkıntı vardı baya bekledm halletmeye çalıştım ama halledemedm ve 2. çarımı açtm sorun şurda 1. hesabıma girerek yanlış hesaba Gözüpek set çektm Ve o çarlada birşey yapamıyorum 2. hesabıma aktarmak istiyorum gelen itemleri Kart bilgilerim var ve IP adreslerinden falan bakablrsnz 2 hesapta benim irtibata geçermsnz lütfen param boşuna gitmesini istemiyorum Yardım Edin.

2. Merhaba,

Bu konuda yapılabilecek bir şey yok.Ayrıca ödeme ile ilgili problemlerinizi foruma değil supporta yazmanızı rica ediyorum.

İyi Forumlar

3. brocko798

brocko798 User

Nasıl bişey yok adm oruc oruc bi anlık dalgınlıkla çektim öbür çardan alınıp diger çarıma verilmesini rica ediyorum param boşuna gidicek ltfen.

4. Kendi iradenizle aldığınız için bu konuda bir şey yapılacağını sanmam. Supporta yazmanız gerekiyor, forumda sorununuz çözülmez bu konularda support ilgileniyor.

5. Merhaba,

Forumdan herhangi bir işlem yapılmıyor bu konuda dilerseniz supporta yazabilirsiniz ama herhangi bir işlem yapacaklarını zannetmiyorum.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.