Destek Yanlislikla teknoloji fabrikamdaki 2. Uretim yerini actim yardim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ENESCO tarafından 2 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ENESCO

ENESCO User

Yanlislikla teknoloji fabrikasinda 2. Uretim yerini acmaya bastim ve hicbir onay mesaji gelmedi 47.500 uridiuma acti direk. orayi kapatip uridiumumu geri alabilirmiyim acaba ? lutfen yardim etsin yetkililer.

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Zaten ilerleyen zamanlarda açacaktınız. Geri kapatılacağını sanmıyorum ama illa da ben şansımı denemek istiyorum derseniz support a yazınız.

iyi forumlar.

3. ENESCO

ENESCO User

Hayır ben daha yeni basladim oyuna o uridiumu para ile aldim 50k uri lazim benim icin cok buyuk bisey suan birde yani burda suclu olan sizsiniz bastigim anda acilmasi cok sacma onay istemesi gerekiyor.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Kullanıcı kaynaklı sorunların geri dönüşü bulunmamaktadır maalesef.

İyi forumlar.

5. ENESCO

ENESCO User

Ya bi onaylama sorusu koyun ona da baskalari yasamasin ayni seyi :(

6. ogulcano67

ogulcano67 User

bana da aynısı olmuştu.Ama iyi yanından bak ekstra slot kazandın.Şimdiden biriktir teknolojileri.Ben 2.yi aynı senin gibi açmıştım sonra 3. yü bilerek açtım.İleride işine yarar.

7. ENESCO

ENESCO User

Ya kardes ben sadece roket ince ayar yapiyom onuda ayni anda 2 slotta yaptirmiyor sadece birinde yapabiliyom yeni basladim ben napiym onlari

8. ogulcano67

ogulcano67 User

benimkiler böyle.Sen yeni başladıysan roket ince ayarı dursun.istersen basmayabilirsin başka teknoloji.Roket ince ayarı hariç hepsi günlük dosyası ve seprom istiyor.Karşılayabileceksen basabilirsin.Benim günlük dosya şu an sıfır ama her teknoloji bastığımda alıyorum 9 tane günlük dosyası basıyorum sıkıntı olmuyor.Diyorsan ki ben karşılayabilirim basabilirsin.Roket ince ayarı istemiyorsan da silebiliyosun ama ürettiğin bütün roket ince ayarlar gider.Ben 3. slotu açmadan kalkan yüklemesi ve savaş tamir robotunu basıyordum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.