yansıltma manevrası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

arkadaşlar bu arge düşmanlar tarafından vurulma oranını düşürür diyor bende iki yansıltma manevrasıda full verili yani toplamda %16 düşmanlar tarafından vurulmama ihtimalim var gözlemlerim sonucu miss oranı oldukca fazla çıkıyor fakat gözlemlemelerim üzerine bu arge sanırım canavarlar üzerindede etkili arada sırada vurmuyor yaratıklar bu argelere vermeden önce böyle değildi yani işin özeti bu arge hem canavarlar hemde oyuncular için geçerli değilmi ?

2. ben 2 sinide etkiliyor diye biliyorumama düşmanlarda isabet oranını artıran yetenek var yani argen olmasa miss neredeyse hiç göremezdin

3. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

başka bi bilgisi olan varmı ?

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;
    • Yanıltma Manevrası ve Yanıltma Manevrası II olarak iki kısma ayrılmıştır.
    • Yanıltma Manevrası sayesinde düşmanların tarafından vurulma ihtimalin dahada düşecektir.(Rakip lazer saldırısının isabet oranını azaltır,miss oranı arttır).
    Keyifli Forumlar.

5. Merhaba ,

Oyuncu gemilerini etkiliyor fakat NPC'leri de etkiliyor mu bilgim yok maalesef. Ayrıca deneme yada kontrol etme imkanım olmadı. Fakat net olarak bilen varsa yazacaktır.

İyi forumlar.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Deneyimlerime göre sadece gemilerde aktif oluyor yaratıklarda bir artış olmadı misslerde.Tabi garanti değil :)

İyi forumlar

7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Şuanda yansıltma manevrası 1 ve yansıltma manevrası 2 yede fıull arge verdim yani toplamda 5 arge dağıttım full yani gözlemlemelerde bulundum oyuncu gemilerininin saldırılarında çok işe yarıyor miss oranı artıyor fakat deneyimlerim ve gözlemlerim üzerine bu yetenek sanki canavarlardada etkili canavarlar bazen vurmuyor 2-3 saniye gözlemlerime göre şimdi diceksinizki madem gözlemlemeleriniz böyle ozaman konuyu niye açtınız benim asıl merak ettiğim bu argeyle ilgili tam bi bilgisi olan varmı....Yani benim gözlemlerime göre bu yetenek hem gemilerde hemde npclerde işe yarıyor fakat emin değilim belkide pisikolojik birşeydir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.