Yapabilir miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 41TRNoName tarafından 21 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 41TRNoName

41TRNoName User

8 iris 15 kararsızlı gemi ile bu kapı dönülür mü yani seviyeye göre yaratık düzeyleri değişiyor mu yoksa hiç girmeyeyim mi

2. hangisi yada hangileri alfayı epsilonu zetayı ve lambdayı rahatlıkla yapabilirsin acele etmedende beta delta yaparsın

3. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Hangi kapı hakkında bilgi almak istediğinizi daha açık bir şekilde dile getirirseniz daha hızlı yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Yüksek ihtimalle yeni kapıdan bahsediyorsun dostum, yazdığın kadarı ile de sanırım hesabın pek dolu değil, benim tavsiyem hiç girmemen yönünde. Benim full bir hesabım var x2 ortalama 45 k atıyorum sırf x2 ile yaptım ve gayet uzun sürdü. Üstelik son bölümde 3 kere patladım. Yani gireceksen de kapıdan tek beklentin kasılmak olsun, kasılmak için birebir bir etkinlik, her gün girip son bölüme kadar kasılıp çıkabilirsin diye düşünüyorum. İyi forumlar.

ModernKöle bunu beğendi.
  5. aynen kasılmak için kullanıyorum bende kemiksiz 20 k uri veriyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.