Yapabilirmiyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alper_alper45 tarafından 20 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a bende aegis var.31 lf-3, 10 bo-2, 14 elit hız ,8 iris , 6 lvl pet var.ucus düzenı alamadım daha.
    şimdi ben zeta açacağımda bu zetayı benm bu ekipmanlarla yapabilirmiyim?yapamazsamda ne yapmam gerekir lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biraz zamanınızı alsada rahatlıkla yapabilirsiniz.

BO2 kalkanlarınızın sayısını artırırsanız size faydası olur.

Keyifli Forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

Yapabilirsiniz fakat oncelikle peti 8 level yaparsk kamikAze oto toplayici ve hammadde toplayici modullerinin 3. levellerini almanizi oneriririm.Sonrasinda bo2 lerinizi 16 yapmalisiniz ve 1 elit hiz daha alirsaniz iyi olur ayrica ucus duzeni olarakta kalp ve elmas onerririrm.Arge sayiniz da 10 dan az ise zetada su anki ekipmanlarla zorlanirsiniz

4. ya şu pet için vip gerekiyoya benim alma imkanım yok o yuzden peti yok sayacağım malesef
    bide argem 9
    50.000 urim var

5. تأثير

تأثير User

çok rahat yaparsın kardeşim petsiz de yaparsın

6. senberk99

senberk99 User

Ben petsiz yapiyorum zetayi vip aldim artik petli yapmaya basladim petsiz de oluyor .Fakat argeniz biraz az gibi yinede zeta kolay bi kapidir.Bence beta ile zorluk dereceleri ayni

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.