Yapılacak Olan Banlamalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hkmdr tarafından 6 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hkmdr

hkmdr User

Ge7 serverinde 3 günde kurmay olan albay olan adamları gelip burda dile getiriyoruz yok yapılacak edilcek adamlar seyir defteri silmek için oyuna girmiyor o bug yapıp rütbeleri alan şahışlar banlanmazsa bu da do nun ayıbı olsun yazıktır böyle birşey ne gördüm ne de duydum

haksız yere banlanmış olanlar var dediğiniz delux paket bugunda ondan önceki eternalde haksız yere ban alan oyunculara üst perdeden konuşup siz bug yapmışşınız dediniz do sciripti yanılmaz dediniz ne oldu şimdi kendiyle çelişen bir yönetim eğer adaletiniz buysa sizlere tek kelime etmek bile değmez...

• Yine de yapılan ceza işleminde bu açığı az sayıda kullanmış oyuncuların da olduğunu görebiliyor ve bu oyuncuların bu açığı bilmeyerek (her daim insanlardaki iyiliğe inanmayı seçiyoruz ;) ) kullanmış olabileceklerini düşünüyoruz.
    böyle bir söz kullanılmış birde gerçekten burda samimi olduğunuza inanmamızı beklemiyorsunuz değilmi ...

BIÇAĞINTERSi bunu beğendi.
  2. akinsukru

akinsukru User

yazıklar olsun oyun artık bitmiştir bu kaçıncı leke yeter artıkk

hkmdr bunu beğendi.
  3. egerki bir tanesi bile acılırsa darkorbiti oynamanın anlamı yok ya da bizde bulunan her bugu mu yapalım.

hkmdr bunu beğendi.
  4. akinsukru

akinsukru User

adamlar ebedide rinux bugu yaptılar aynı kişiler uri buguda yaptılar hala sınırsız banlamıyorlar hala iyi niyet diyorlar hala hak yeniyor bu nedir yaw

hkmdr bunu beğendi.
  5. Merhabalar,

Bu tarz kararları merkez ekip alıp uyguluyor. Yasaklamalar henüz bitmiş değil, planlandığı şekilde devam ediyor. Açıklamalar hakkında buraya konu açmanız herhangi bir şeyi değiştirmeyecek. Bizler genel merkezden gelen duyuruları sizlerle paylaşıyoruz. Oyun içine müdahale gibi bir yetkimiz bulunmuyor. Gerekli açıklamalar yapıldığından dolayı konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.