yapılamayan kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SЄЯSЄЯí●ΜΛЧIИ●ΚΛƒΛ tarafından 22 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ful + ful gemimle dünya elit harcamama ragmen bu kapıyı yapmak heleki laglar da zaten etken çok çok zor yapabilen varsada tebrik ediyorum ama şahşi düşüncem bu kapıya girip dünyalarca elit harcayıp patlayıp kapıyı yapamadan patlamak gereksiz 2-3 denemeden sonra kapıyı yapmaktan vazgeçtim sizede tavsiyem boşa ugrşamayın elitlerinize yazık ugraşmaya degmez son bölüm çünkü kimse yapamasın diye böyle ayarlanmış teşekküler darkorbit gene fiyasko

RealSosyete ve **CASPER**47 bunu beğendi.
  2. BU KAPI GÜCLÜLER İCİN YAPILMIS KİMSE KUSURA BAKMASIN ELİTİMİZ BİTSİNDE SONRA ELİT İLE İLGİLİ Bİ URIDIUM KAMPANYASI YAPIP DARKORBİT PARA CEKELİM DİYE YAPILMIS BU KAPI AYRICA AYRIM YAPILIYOR GÜCLÜLERE AYRIM VAR LÜTFEN BU MESAJI GÖREN HERKEZ SİKAYETİNİ BELİRTSİN SAYGILARIMI SUNARIM

neor bunu beğendi.
  3. HSWCloud

HSWCloud User

Abartmaya gerek yok. x2 sıkarak ( son bölümde job-100 ) 1.30 saate yakın bitirdim. vuruşlarım da 20k - 46k arası (prometheus).
    elit atmadan da sakin bir şekilde bitirebiliyorsunuz

Son düzenlenen: 22 Mart 2019
  4. kapı kolay neden zorlanıyorsunuz ki sistemli şekilde bitirebilirsiniz kolayca
    9

5. tcares

tcares User

Kapı fiyasko değil. Ben vip olmayan 2 gemıyle de 2şer defa yaptım. vip olmadığım için tamir olurken fazla beklediğim için yavaş yaptım.. ilk yaptığımda son bölümde zorlandım.. 2. günü yaptığımda ilk gemımde son bölümde o yandaki kuleleri patlatıp büyük böceğin instasını kaldırdığımda patladım ve tekrr girdim tam 1 saatte bitrdim. eğerki patlamsaydım 50 dk knın altında bitrmış olacaktım. 2. gemımle yaptığımda oda vip değil son bölümde enerji transferi açıp yaptım ve 50 dk nın altında yaptım. vip olsam daha hızlı yapardım.
    Kapı o kadar zor değil. oyuncuların büyük çoğunluğu kapıları petle kamikaze atıp yaptığı için[ A B G ]
    çoklu böcek geldiğinde zorlanıyor. yeni kapılarda böcekler az geldiği içinde çoklu böcekleri kesemiyorsunuz. oyunu bu konuda eleştireceğinize kendi oyununuzu geliştirin. Ayrıca oyuncuların büyük çoğunluğu [ her ne kadar darkorbit yönetimi karşı çıksada] oyun içinde yardımcı programlar kullndığı için ( bot/ oto işaret/ oto ateş) bu tür etkinliklerde zorluk çekmeleri gayet normaldir.. oyunu iyi oynayan/ oynayabilen oyuncular bu etkinlikte 1 saat civarında rahatlıkla bu kapıyı yapabilir. Kendinizi ve geminizi geliştirin rahat yapabilmek için kapıyı.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Ben ve takım arkadaşlarımız da kapıyı yaptık ve genel bir incelemeyle de oyunda LAG yok, ayrıca kapı yapılamaz değil, Warhead'lara dikkat ederseniz son bölüm kolaydır.
    lütfen büyük harf kullanmayınız, sanal ortamda büyük harf 'Bağırmak' anlamı taşır ki bu etik olmadığı gibi forum kurallarımız uyarınca da yasaktır.
    Dediklerinize katılıyorum. Belli bir yol izlendiğinde imkansız bir kapı değildir.

İyi forumlar dilerim...

7. ful+ful sun ve buraya bu yorumu bırakıyorsun nasıl bi acemisin merak ediyorum

8. CAPULCUYUZ

CAPULCUYUZ User

Yazın ozaman son bölümü nasıl bitirdiniz atıp tutuyorsunuz basit masit varsa bi yolu gösterin yapalım gırtlağına kadar dolu gemim var kullanmadığım özellik cephane vs kalmadı 3. şamandırada patlıyor gemi ne halkası kaldı ne instası ema atombombası bile attım banamısın demiyor yabancı videoları izledim bir şey anlamadım yazın arkadaş buraya basit diyen 30-40 k vuran arkadaslar ben 200 k vuruyorum ama bitmedi kapı.

9. Kapı yapılmaz değil ama çok seprom ve elit harcanıyor.x2 sıkarak bitirirsen seprom dayanmaz.Sepromsuz yapsan 60 dakika altında bitiremezsin.Her türlü harcadığının karşılığını alamıyorsun.Bende ''tam bir fiyasko'' ve son zamanların en kötü etkinliği.

10. hız konfisine al yada kendini nasıl rahat hissediyorsan gemini son bölümde mesafeyi koru ilk sıktığında 1 tane wanheda çıkıyor sonradan roketlerden 3-4 tane cıktıktan sonra tekrar çıkıyor wanheda ona dikkat et kes gerisi kolay mayınlara basma yani görmüyonmu :D en kolay son bölüm bana göre

11. gemimde promethius lazerim ful besleme seprom turuncu beyaz 200 bin atabiliyorum genede kesemiyorum 20-60 vurarak yapan arkadaş hakikaten çok merak ediyorum nası yaptıgını bana nası bi acemisin diyen arkadaşada haritada karşıma çıkarmısın demek istiyorum görsün acemiligi yapımcılar bu kez ölçüyü fazla kaçırmış hadi biz yapamıyoruz bize eglence bu tür kapılar gemi desen gemide 2 milyon urim indiririm herşeyim var ya alt seviye oyuncular nası yapıcak bu kapıyı kendinize bi sorun bakalım yada 8 irisli standart bi goliath la girin bakalım yapan olursa herkesin içinde söz veriyorum 1 ay vip çekecem ona

12. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Şimdi; gemim full + full ama yapamıyorum diyor tartışmayı farklı bir alan olan 8 Iris'e çeviriyorsunuz. Lütfen kışkırtıcı ve forum huzurunu bozacak şekilde davranmayınız. Bu uyarı her bir üyemiz için geçerlidir.
    Konuya gelirsek; belki dediğiniz kadar değil belki ama videoyu izlerseniz geminin çok üst düzey olmadığını göreceksiniz.

Buyurun video:

Görüldüğü üzere, kapı güçten öte, taktik isteyen bir kapıdır.

İyi forumlar...

13. konu kitlensin dahada sinirlemek istemiyorum kolay gelsin

14. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.