Yapılan adetsizlik...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **-Rock_Star-** tarafından 14 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu konu hakkında bana katılıyor musun?

1. Evet

70,4%
  2. Hayır

29,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ankete katılmanız ÖNEMLE rica olunur...

Büyüklerim-küçüklerim bu güne kadar bir çoğumuzla bu oyun için beraber güldük beraber ağladık. Ama artık olmuyor dostlar...

Canımızın çıka çıka yaptığı hesapları bir kod ile bedava verdiler. Tahmin ediyorum ki yönetimdekiler konuyu gerekli yerlere bildirdiler ve sonuç alamadılar. Sonra geri dönüp bize sizde hesap açabilirsiniz gibisinden cevaplar geldi (ustalar emeğimize yazık) . Benim canımın çıka çıka yaptığım hesabı adam bir saniyede elde ediyorsa ve o gelişirken ben oyun tarafından sabit bırakılıyorsam yapacak birşey yok dostlar birçok insanın yaptığı gibi çekilme zamanı gelmiş demekki. Çektiğimiz premiumlar emekler hepsi çok küçük oldu malum...

Buradan yöneticilerime seslenmek istiyorum; yavaş yavaş gidiyoruz, kalanlarımızı geri kapın.Forumu arada takip ediyor olacağım herhangi bir güç eşitlemesi yapıldığında oyuna geri döneceğim. İyi günler dostlar

Son düzenlenen: 14 Şubat 2019
  2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz durumla ilgili görüşleriniz yetkili birime iletildi ve tekrar iletilecek. Yalnız birde şu yönden bakın gelen yeni oyuncular oyuna yeni bir soluk getirdi, haritalar hareketlendi. Gelen oyuncularında yıllarca emek verdiği oyun kapandı bu konuda onları bence suçlamamalıyız. Kaldı ki bahsettiğiniz durumdan bir çok darkorbit oyuncusu da faydalandı ve sizlerin kullanması engellenmedi. Eğer kısıtlama yapılsaydı ve sadece gelen oyuncular için kodlar geçerli olsaydı evet bir eşitsizlikten bahsedebilirdik. Yalnız şu durumda bir eşitsizlik olduğunu düşünmüyorum.

İyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.

3. Sayın yetkilim ben bu oyuna 2012 de başladım ve bırakmama rağmen ciddi bir süre oynadım. Sizce şuan bana veya benim gibi insanlara yapılan haksızlık olmuyor mu ? Evet bizden kısmadınız bu kodu ama e ne yapalım asıl oynadığımız yıllarca emek verdiğimiz hesabı bırakıp yeni mi açalım...

Ve inanın ki çok özür dileyerek söylüyorum artniyet olmadan : Gelen bu kod yeni soluklar değil, x-2 x-3 e yeni bot hesapları getirdi bundan emin olabilirsiniz ...

Bize de ciddi bir hediye telafisi yapılmasını düşüncesindeyim...

4. Ne demek sizlerin kullanılması engellenmedi saçmalamayın allah aşkına ! Şu an oynadığım o gemiye o verilen kodu giremiyyorsam bal gibi de engellenmiştir. Ne yapalım 1000 tane çar açıp hepsine kodu girip kıyıda köşede saklayalımmı ? Bu mu engellememek ? Bu mu verdiğiniz koddan faydalanma bakış açınız.Ohh ne ala . O zaman darkorbit dağıtsın bissürü kod ve desin ki sadece yeni kayıt olanlara özel .Dağıtsın bol bol ganimetleri sonra da diyin ki sizi engelliyozmu sizde kullanın .Yok öyle dava abicim. Kendinize gelin azcık.Oyunları kapandıysa şirketinizin beceriksizliği onca para giriyor hanesine ayakta tutmasını bilseydi oyunu ...

5. Aydın_36

Aydın_36 User

Eskiden full lf3,full iris ve jeneratörleri fullediğiniz zaman,full elit bir geminiz oluyordu.Bunu para vermeden yapmak zordu ama eğlenceliydi o geçen süreç.Şimdi kod etkinliğiyle saniyeler içinde,benim gibi yeni başlayanlar 1 hafta içinde bu bahsettiğim ekipmanlara sahip olabiliyor.Tabi bu ekipmanlar artık çöp,gerçek anlamda çöp( irisler hariç ).Eskiden para verip oynayan oyuncularla,para vermeden oyuncular arasındaki uçurum bu kadar fazla değildi.Oyunun 1. sırasındaki eleman saldırsa bile,kesmesi şuan olduğu kadar kolay olmuyordu.Şuan full elit bir geminin,benim eskiden elit sayılabilecek ama şimdi ezik olan gemimi patlatması 3-4 atışa bakıyor.Portalın dibinde olsanız bile sonuç aynı.Nasıl mücadele edeceğiz bunlarla ?Nasıl keyif alacağız oyundan ? Eskiden girmek için can attığımız,güzel arkadaşlıklar,güzel dostluklar kurmamıza vesile olan bu oyunu,şuan böyle görmek üzücü.

**-Rock_Star-** bunu beğendi.
  6. Usta biraz sert yazmışsın ama ciddi anlamda haklısın ana hesaplarımızda kullanılmamıza izin verilmeliydi ben lf3 lf4 karışık gezerken lf4 kararsızla yeni başlayan adam beni kesebiliyorsa bir sorun var demek...

Başkan sonuna kadar katılıyorum ama üsttekiler galiba bizi gözden çıkarmış...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2019
  7. Şu oyun ayaktaysa eğer bilin ki para veren 3-5 tip yüzünden.Yoksa sizin benim gibi oyuncuların yüzlerine bakmazlar.Supportlara satırlarca sorun yazıyorsun ipleyen yok.Kısa ve tersleyici cevaplarla dönüş yapıyorlar.Sanki kendileri hiç oyuncu olmadılar.Her şeye para gözüyle bakılırsa olacağı bu.Bigpointin oyunu kapandı(Bence bile isteye kapadılar.) Dedi ki bu oyuncuları kaybetmemem lazım para dökenler var .Aha mantık ortada darkorbite yönlendirip çaktı bedava kodu . Oyun bağımlısı olanlar gene bigpointe para dökecek ...

8. Ya bizde öderiz o kadar değil 20-30-50 tl ile kimse batmaz ama bu kadar eşitsizlik getirilmez bir oyuna çok yanlış bir politika ,yeniyi kazanmak için asıl kitlesini kaybetmeyi göze almak ...

9. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Sizce bahsettiğiniz BSGO kodunu sizin gibi uzun süre oynayan veya hesapları iyi durumda olan oyunculara mı vermek daha adil, yoksa oyuna yeni başlayan yada hesapları iyi durumda olmayan oyunculara mı ?

Ben kodu oyuna yeni başlayan oyunculara verilmesinin daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Ama ısrarla bize verilmeli diyorsanız, konunuzdaki anket sonucuna göre isteğiniz raporlanacaktır.

Üslubunuza dikkat ediniz. Tekrarında ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Sayın yetkilim bakın düşünce biçiminiz doğru ama Adil değil. Ben lf3 lf4 karışık sıkarken adama, yeni başlayan adamın bana lf4 karasız ve o verilen kalkan jeneratörleri ile sıkması mantıklı mı sizce??

Çok özür dileyerek söylüyorum ama ya oyundan çok uzaksınız yada biz anlatmak istediklerimizi doğru ifade edemiyoruz....

11. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Dediğim gibi anket sonucuna göre isteğiniz yetkili birime bildirilecektir.

İyi oyunlar.

12. discortan banlandım bu konu hakkında benimde çar vardı aynı şekilde 1 kod ile kaç aylık emek çöp oldu 1 kodla benden daha güçlü başka oyunun kefaletini darkorbit oyuncusu çekmemeli !!!

13. Sayın yöneticim hala sorumun cevabını vermediniz

Sayın yöneticim cümle biraz sert gibi duruyor ama herhangi bir saygısızlık söz konusu değil. Cevabınızı hala bekleyip fikrinizi çok merak etmekteyim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2019
  14. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Forumda ard arda mesaj yazmak yasaktır. Mesajınızı düzenledim.

Bizler bu gibi konularda görüş bildirmiyoruz. Bunun sebepi bahsettiğiniz durumdan memnun olan yada olmayan oyuncular var. Bu konuda bizim birini seçmemiz, oyuncular tarafından dışardan diğer bir görüşle ilgilenmediğimiz gibi anlaşılıyor. Bu güncelleme ve fikir havuzundaki tüm konular ve sizin konunuz gibi oyuncular tarafından göreceli olan konularda geçerli. Bizim görevimiz sizin istek ve şikayetlerinizi iletmek bu şikayet ve istekleri sizler belirliyorsunuz.

İyi forumlar.

15. -lazbela-

-lazbela- User

Bir bsgo oyuncusu olarak inanın ki biz sizin kadar ağlamadık ayıptır şu yazdıklarınız

beni tanıyan tanır 2012 de bu oyunu askıya alıp bsgo ya gectim gemim orda full elit cephane malzeme kapı talyumu titanyumu suyu gemide milyonlarca vardı sonra ne oldu yapılan yanlış güncellemeler küstürülen oyuncular 7 den 1 e düşen server ve sonunda kapatılan oyun

bsgo da bulunan 4 tip gemi vardı bende 4 ü de full dü full derken sizin burdan anladığınız değil siz burda 100k ya indirim zart zurt bilemm neyle 50k ya 16 sv yaparken biz orda indirimsiz devamlı ve full bindirimli olarak 1 silahı 700k cubite 15 sv ye yaptık bunun kacınmaları basılan bilgisayarları yok o su yok bu su terken 1 gemiyi 10milyon cubite adam edebildik o oyunda sizin ki gibi yok 2 katı yok 3 katı yok 4 katı uri alımı yoktu alacaksan alırsın 330k cubit almazsan otur sabaha kadar su kas hemde kendi elinle bu oyundaki gibi koy kutuya 2 ayda full olsun yoktu

o oyunda 4 ayrı gemi sınıfı vardı bunların tüm techizatları ayrı ayrı idi yani liner sınıfından lazerleri yapayım bunları eskort veya avcı sınıfına kullanayım yok tu hani ne yaprsan yap mecburen hepsinden topunu roketini lazerini savunmasını can kitini aklına ne gelirse her sınıfın kini ayrı ayrı kasacaksın yoksa oynayamazsın

neyse cok uzatmayayım ne oldu kısmına geleyim

oyun kapantı

öyle bi kapandı ki maillere haber bile atmadılar :)

oyun girişinde yazdılar biz kapatıyoz diye

sonra ne oldu cakma bi kod sadece 15 kararsız lf4 :) vay anam vay bonkörlüğe bak sen benim orda good mod dedikleri ölümsüz gemim varken 15 kararsız lf 4 le burda oyun acmam istendi güler misin ağlarmısın ne istersen yap

size bir şey diyeyim mi o kodu kullanıpta şu oyunda hesap acan bsgo oyuncusu yoktur sanmam

bu forumda utanmadan yazanların hepsi buranın oyuncusu yazık cok yazık

SİZE SON SÖZÜM İNŞALLAH SİZİN BU HİLELİ BUG LU OYUNUNUZ DA KAPANIRDA BAŞKA Bİ OYUNA hiç bir işinize yaramayacak bi kodtan başka bir şey kalmaz

etme bulma dünyası olur umarım sizin icin

Heee aklıma gelmişken modlar kusura bakmasınlar bazı yazdıklarım biraz agır oldu ama artık bir bsgo oyuncusu ve oyunu elinden alınan bir kişi olarak artık daha fazla dayanamadım :) umarım yazdıklarımı silmezsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Şubat 2019
  16. Bakın sizde haklı olabilirsiniz ancak bu şirketin ayıbı, şirket böyle bir karar alacaksa bile kapatılan oyunun oyuncularına mail atıp sadece tek kullanımlık kod verebilirdi. Yoksa biz sizin gelip gelmemenizi umursamıyoruz hatta gelirseniz daha güzel yeni rakipler oluşuyor bizler için ama biz DarkOrbit oynayıpta veya yeni başlayıpta bunlara sahip olanlara isyan ediyoruz.Bu konuda empati kurup bizi anlayabileceğinizi düşünüyorum çünkü bu oyuna yıllarını verip sonra bütün emeği değersiz birşeye dönüşen çok insan var, aynısı sizin oyununuz kapanmayıp orada olsaydı sizler de benzer bir tepki verecektiniz büyük ihtimalle. Bizlerin talebi kodu geri almalı değil, hesabı çok iyi den orta seviyeye veya kötüye seviye düşen oyuncular için bir telafi...

Bunları dikkate alarak anketi birdaha düşünmenizi rica ediyorum. Ve gerçekten bu kodla verilen şeyler oyun içi önemsenmeyecek şeyler değil.

Son düzenlenen: 14 Şubat 2019
  17. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

pardon nasıl bir can cıkmasından bahsediyorsunuz acaba verilen ödül o kadar da iç açıcı değil doğrusu bir daha bakalım ödüllere
    1 adet Venom
    10 adet kararsız LF-4
    16 adet LF-3
    15 adet BO-2 Kalkan
    8 adet Iris Droidi
    500.000 MBC-50 Cephane (x3)
    100.000 PLT-2021 Roket
    Pet

lf3 bo2 irisin bi ederi yok kararsız lf4ler anlatıldıkları gibi şahane değiller açıkcası elimde bulunmasına rağmen kullanmıyorum bile venomu almak aşırı kolay elit mermi ve rokete gelirsek bunlarında kat ve kat fazlası bulunmakta elimde şahsn katılmıyorum size bu kod zaten yukardaki arkadaşın yazmasıyla öğrendim bir oyun kapatılmış onlara bir özür hediyesi amacıyla verilmişki ordaki hesaplarının darkorbit bünyesiyle kıyaslanıp aynı ederdeki eşyaların verilmesi daha uygun olurdu misal bsgo full hesaba karşılık do da ufe gemi verilmesi gerekirdi aşırı boş yapmışsınız olayı algılayamadan emeklerine karşılık bir ödül değil küfür içeriyor bu kodun içeriği ve böyle yaparak her oyuncuya bu hak tanınmız anlattığınız kadarıyla sizin geminiz full değil lf3 lf4 karışık diyorsunuz o zaman sizde kodla yeni hesap açarak başlayabilirdiniz ağlamanızın sebebini anlayamıyorum bu ödül telafi ödülüdür yani do da uzun süre oynayanlara verilmesi gerekmez onlara verildi bizde istiyoruz mantığı tamamen yanlıştır

-lazbela- bunu beğendi.
  18. -lazbela-

-lazbela- User

Hiç uzatmadan altına imza atıyorum akıllı insanlarla muhabbet bile güzel oluyor

demek istenen ve anlamak istenilen her şeyi kısa ve öz anlatmışsın

19. Evet şirketin madur edip bize patlayıp sanki suçlu bizmiş gibi konuşan,empati kurmayan insanlar gelmeye başlamış :)

Biz diyoruz verilsin eyvallah mağdursunuz ama hocam bak şimdi sadece size versin sonuna kadar tamam konuyu okumadıysan yukarıda da dedim. Yeni verilen kodlarla heryer bot doldu oyunu aktif olarak oynarsan göreceğine Eminim. Yoksa bana İnan’ın ki sizin oyuna gelip gelmediğinizi oyun içi oyuncular önemsemiyor. Hatta daha önce de demiştim gelmeniz rakip demek daha iyi diye ama güncel oyunu oynayanlar bunu düşünmüyor.

(Yöneticim değiştirmenize gerek Yok kötü birşey yazmadım.)

Son düzenlenen: 15 Şubat 2019
    ÇaĻ•Ќêкê•ÇaĻ bunu beğendi.
  20. ONURBEY

ONURBEY User

İnanın benim için iyi oldu, "bu sarı VENOM ların oyuna gelmesi," nedeni çok güzel;

- Bütün VENOM kesmemi isteyen görevlerin hepsini bitirmiş oldum, olaya birde iyi tarafından bakmak lazım. :)

Hoşgeldiniz BSGO mağdurları

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.