Yapılan Kapı Sayısı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by VidanjörR, Mar 21, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VidanjörR

VidanjörR User

Merhabalar,

Ben uzun bir aradan sonra tekrar başladığım için oyuna, kendi istatistiklerimi karşılaştırmak ve katettiğim yolu öğrenme amaçlı kaçar tane kapı yaptığımı öğrenmek istiyorum. Teker teker sıralamada aramak yerine bu sayıları öğrenebileceğim bir yol var mı?

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Ana Sayfadan

Screenshot_1.png

"Sıralama" yazan kutucuğa tıklayın

Screenshot_2.png

İkonu yukarıdaki resim olan "Galaksi Kapısı Sıralaması"na tıklayın

Screenshot_3.png

"Galaksi Kapı Sıralaması" yazan bara tıklayarak galaksi kapılarının listesini açınız, çubuğu aşağıya indirerek "SAYI- GG" yazan yerden istediğiniz kapıyı seçin ;

Karşınıza bir liste gelecek o listede kendinizi bulup bu zamana kadar kaç kapı yaptığınızı öğrenebilirsiniz. ( Bulması biraz uğraştırıcı maalesef :( ) Bunun dışında başka bir yol yok ne yazık ki :/

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

VidanjörR likes this.
  3. VidanjörR

VidanjörR User

Teşekkürler modum. Kilitlenebilir. Hayallerim suya düştü :(

Luminous likes this.
  4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sizi çok iyi anlıyorum, bende bazen toplam kapı sayıma ulaşmak için giriyorum ve kendimi bulamayınca bir anda sinirlerim hoplayabiliyor. :D

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

VidanjörR likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.