Yapılması Gereken

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve beyazatlıgurses tarafından 9 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10 LF-3
    7 BO-2
    4 Elit hız jeneratörü var .

6 flax 2 iris Goliathım . x1 ile 3.2 k'ya kadar vuruyorum . 14 level VRU'yum . Bu gemi bundan sonra ne yapmalıdır ?

2. Merhaba ,

LF-3 , B0-2 , Hız ve iris eksiklerinizi kredi ile açık arttırmadan tamamlamaya çalışabilirsiniz. Bu arada biriken uridium ile arge yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

beyazatlıgurses bunu beğendi.
  3. melih

melih User

bence sürekli cubi kesip 15 lf3 15 b02 15 elit hız olup irisleri tamamlamaya çalış ful iristen sonra 31 lf3 ol bitti fazla işin yok

beyazatlıgurses bunu beğendi.
  4. Teşekkürler . Aslında ben bir irisi daha uriyle alana kadar uri biriktirmek , o arada da uygun fiyata lf-3 veya bo-2 almayı düşünüyordum öyle yapmasam mı ?

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bana kalırsa önceliğiniz elinizde birikim oldukça lf3 ve kalkanlarınızı tamamlamak olacaktır sonrasında iris ve arge ye başlanmalıdır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.