Yapılmaz ama biz yine fikrimizi sunalım :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve InYourFace tarafından 1 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. InYourFace

InYourFace User

Öncelikle iyi akşamlar;

Birinci tavsiyem:Klan haberlerinde üyelere verilen yetkiler sonucu,yetkisi dahilinde üyeler isteği gibi klan haberi yazabiliyor fakat.. bunu kötü amaçla kullananla oluyor bazı klanlar buna dahil benim klanım tüm üylere klan haberi yazma yetkisi verdiki hızlı iletişimde olabilmek için..fakat son haftalarda klan üyelerimzden biri sürekli klan haber bölümüne küfürler yazıyor ve biz bu üyeyi halen tespit edemedik..Anlayacağınız klan haber bölümünde haberi yazan üyenin ismi otomatikmen yazının altına yansısa bu tür aksamalar yaşanmaz.

Bu sayede keyifli bir oyun sürebilirz.

İkinci tavsiyem: 2 hangarı olanlar örneğin 1.hangar goliath 2.hangar aiges..Bildiginiz gibi hangar değiştiginizde envanteride tek tek değiştirmek zorundayız .. bu da oyunu cok sıkıcı bir hale getiriyor.. en azından hangar değiştigimizde droitteki ekipmanlar sabit kalsa sadece gemideki ekipmanları değiştirsek en azından biraz daha eğlenceli kılınabilr .. gemideki ekipmanları toplu halde cekip bırakabiliyorz ama 10 droidi olan bir kişi tek tek her 2 confi boşaltp ve droid tasarmları dahil sonra diğer hangara yerlştrimk zorunda buda inanın cok sıkıcı bir durum ve bunu yazarken bana bir çok kişinin katılacağını düşünüyorm..sadece droitler sabit kalsın hangar değştiginde otomatikmen aynı ekipmanlar geçtimiz hangara aktırılsn.

2. 1. Fikir hoşuma gitti güzel düşünmüşsün.

2. Fikirde güzel ama şu şekilde olsa daha iyi olmaz mı ?

Kayıt edebileceğimiz bir şey olsa kayıtlı ekipmanları istediğimiz zaman kullansak.

Save-Load ilişkisi...

+1

InYourFace bunu beğendi.
  3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

1. Fikir hoşuma gitmedi nedeni ise zaten oyuncuların birbirleriyle iletişimde olması için raidcall ve teamspeak tarzı programlar var o yüzden üyelere yetki vermenize gerek yok.

2. Fikir için zaten forumda aynı şekilde defalarca konu açıldı onları da takip etmenizi öneririm.

Keyifli Forumlar

4. modumuza katılıyorum (-1)

5. InYourFace

InYourFace User

Ekipman konusunda arkadaşmız daha güzel bi acıklmaa yaptı tamamen katılıyorm.
    2.fikirde raidcall teamspeak vs prgrmlar önerenler arakdşm Darkorbit TR serverlarla kısıtlı değil ben globalde oynuyorm ve klanımın yarından çoğu japon napcaz smdi:? adamların akıcı bir ingilzcesi yok konuşamıyolar sadece yazabilyorlar oda dertlerini anlatabilck kadar ve sözlk kullanıyolar napalm smdi biz adam chatten ban alıyor veya o esnada ulaşmak istedi kişi oyunda değilse adam napacak ? klan haberleri bunun için gayet uygun bir ortam adamın 1 haftalk işi olur1 hafta oynayamayacağını tüm klanı ordan bilgilendirebilr fakat bunu kötü kullanlar var işte..

6. Saol :)

Modumuz mu yanlış anladı ben mi farkına varamadım o_O

1.Madde klan haberi yazan kişilerin adının yazı altında çıkması fikri.Doğru mu anlamışım ?

Çünkü modumuzun dediğini pek anlayamadım.

7. 1i yaşamıyorum ama 2 bende oluyor sperhead var 8 iris bunlara 2 havoc ooo çok uzun iş bide bende bi tik var iki havoc yan yana duracak iki saat onu ayarla +1

8. InYourFace

InYourFace User

1. madde isterseniz tekrar acıklıyım
    Klan haberlerinde üyülere verilen yetki sonucunda yetkisi olan her istediğini yazabiliyor ben globalde oynuyorm klanımda bolca japon var bir üye arkadaş ts kullan vesayre konusma prgramları kullan diye acıklama yaptı fakat ben globalda ingilizce konuusoyrm japn arkdaşlarımın akıcı bir ingilizcesi yok sadece yazarak konusabiliyorlar ve sözlk kullanıyolar bizde tüm üyelere klan haber kısmna yazabilme yetkisi verdkki hızlı irtibatta olalım bazı üyelerin iş dolayısıyla bir iki gün girmedikleri oluyor klan haber kısmana yazdımı sağlklı bi şekilde anlaşabilyorz ama bu yetki kötüye kullananlarda oluyor küfürler yazanlar vesyre demek istedim klan haber kısmına kim ne yazdıysa o beni ilgilendirmez ama yazanın ismi cıksa bu büyük bi aksamaya engel olmuş olur..

Evet bu soruna bir çağre lazım su hangar değişmek için sadece 15 20 dk ona uğraşmak cok can sıkıcı bir durum kesinlikle bi yenilk gerekiyor
    BlackGhost™ arkdaşımız fikir verdi ve gayet iyi bir fikir her hangara bi kayıt alma eklense ayarldın ayarı kaydetdiceksn hangar değişltnmi o ayarla düzenlemeni ypacaksn elbette bunu karşılksız bi şekilde bklemiyoruz kayıt diskleri ekleneiblr oyuna ilk kayıt diski ornegin 10 000 uri 2. kayıt 20 000 bu sekilde bi değişlilik harika olur kimsede bi sıkntı cekmez

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Kasım 2014
  9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

1. maddede herkes klan haberlerine mesaj yazıyor diyor haberleşmek için ama bunu suistimal edenler varmış bende diyorum ki kapatın kimse haber yazmasın team speak yada raidcall dan klan üyeleri sohbetini yapsın ve duyurusunu orda söylesin. ;)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  10. InYourFace

InYourFace User

Oho bu şekilde baştan savılıyrsak neden böyle bi başlık açıldıki Sorsan Güncelleme ve fikir havuzu bu mu yani fikriniz ? klan haber bölümünü kullanmayn ben anlatamadm galiba globaldeym japn üyelerim var inglizce konusamiyolar sadece yazarak anlasıyolar ve adamları 30 ila 55 yaş arasında iş adamları..Bazen işleri oluyor ben herzman oyunda olmicam için bilgi vermek zorundalar klan üstü koruyoruz servern 2 klanıyız ve pek cok düsmanımız var klan üstümüzü yıkmakl üstyn bir çok klan var onlar bana ulaşcakki bende ona göre hazırlıgımı yapcagm üstn kalkanı ona göre kapatcam saati ayarlıcam basit birşey değil bu.. Klan haber bölümü şart yani anlatabildmmi öyle baştan savma cevap vercekseniz girişmeyin bu işe...

•Kıyamet•
    Fikrinizi duymak isterm

Son düzenlenen: 2 Kasım 2014
  11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak siz fikirinizi beyan ettiniz bende kendi şahsi düşüncemi beyan ettim. Siz ihtiyacınız olan bir şeyi belirtiyorsunuz bende neler kullana bileceğinize yönelik alternatif yöntemler sunuyorum.
    Herkesin kendi şahsına ait fikir özgürlüğü vardır. Eğer ki tartışmaya yönelik mesajlara devam ederseniz forum kuralları gereğince gereken cezai işlem uygulanacaktır.

Keyifli Forumlar

12. InYourFace

InYourFace User

Ben haddimin sınırlarını gayet iyi biliyorum sadece uslubunuzun yanlış olduğunu başka konuda belirttim okuyup bura gelmişsiniz ve kişisel cıkarlarınızı korumak için size verilen yetki kullanarak beni cezalandıracagınızı beyan ediyorsunuz.Öncelikle size verilen bu yetki sizi dokunulmaz kılmaz tartışmaya fikrinizi sunudunuz en doğal hakkınız ve kimse sizin fikirlerinizi ne küçmsüyor nede yok sayıyor.İlk yanıtınızda bana program önerdiniz buda gayet hoş bi davranış teşkkr ederm ve sonrasında ben size tekrar acıkladım neden o prgramları kullanamayacağımı ve siz tekrar aynı mesajı atarak uslubunuzu açıkca gösterdiniz karşınzda forum üyesi olabilrm.Ben burda konu açtm için sende burdasın bu şekilde yetki kullanmakla tehdit etme hakkına sahip değilsiniz ben burada uslubumu bozacak bir davranış sergiledim mi ? sergilediysem buyrun o yetkileirnizi kullanmanıza davet ediyorm eğer ben uslubumda hiç bir yanlış yoksa ve bu cezayi işlemi başlatılırsa supportla irtibata geçmem için önümde hiç bir engel olmaz..Burada kimse yetkinizle susturamazsınız .

13. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Supportla iletişime geçebilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız eğer ki nasıl iletişim kuracağınızı bilmiyorsanız ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    Konu içeriğinin tartışmaya yönelmesinden dolayı konu kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.