yapmam gerekenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~AnakinSkywalker~ tarafından 19 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar ara vermiştim tekrardan başladım, tr5de oynuyorum. eski hesabım duruyor 2 iris 6 flax goli 20 lf3 20 bo2 20 hız. sizce nereden başlamak gerek?

Cubi partilerine katılmayı seviyorum, hem güzel para hem güzel uri geliyor.(150-300k arası para 100-200 arası uri geliyor) öncelikle neyi tamamlamalıyım?

para kasıp 8 irismi olmalıyım yoksa iyice biriktirip açık arttırmadan aegis mi almalyıım? sıralama ne olmalı

2. ELYSIUM

ELYSIUM User

Kredi kasarak irisleri tamamlayabilirsiniz. Benim düşüncem lf3 almak yerine uri biriktirerek lf4 gününde kutu açmanızdır. Lakin kişisel inancıma göre zeus günü daha çok lf4 çıkıyor gibi :D Hem zeus tamamlarsınız hem lf4 çıkarabilirsiniz yahut apis günü açabilirsiniz. Tavsiyem tüm kutuları zeus gününde açmanız. Paladyum toplayarak zeta kapısı yapabilirsiniz. Toplam 50bin uridium ve bir sürü değerli malzeme verdiğinden dolayı gemiyi güçlendirmek için çok etkili bi' kapı olduğuna inanıyorum. Aegis gemisine pek sıcak bakmıyorum ben, goliath ile döne döne yaratık kesebilirsiniz, en iyi savunma saldırıdır benim gözümde :D

Uri ve kredi kasmak için en basit ve etkili yol cubi kesmektir bence. Ayrıca ticaretten hammadde güçlendricisi alarak çöp toplayabilirsiniz kredi kasmanıza büyük fayda sağlayacaktır.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ageis oynadığınız server'da ortalama kaç kredi'ye gidiyor ? Eğer yüksek miktarlarda ise Aegis almanız zaman alacaktır. İster kredi biriktirip İris , LF-3 vb. eksiklerinizi tamamlayıp daha sonra Aegis için uğraşabilir veya Aegis için uğraşıp daha sonra ekipman eksiklerinizi almaya çalışabilirsiniz. :)

4. 150-250 m arası ortalama çoğunlukla 180 200 m felan gidiyor. Birde şöyle birşey var, hiç aegis kullanmadım aegisin olayını bilmiyorum, neden tercih ediliyor? Golide 15 lazer var aegisde 10 var. Vegada bile 10 var ve vega daha hızlı. Neden aegis almalıyım?

Hocam, gemi sağlam olmadan sağlam uride kasılmıyor ne yazık ki. Çok eksiği varken uri kasıp sandık açmak bana pek mantıklı gelmedi hele birde çok zor çıktığını düşünürsek :D

5. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

lütfen alt alta mesaj atmayın eklemek istediklerinizi düzenle seçeneğinden yapabilirsin.

İyi forumlar.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aegis'in yetenekleri sayesinde kasılmak yada kapı yapmak belli bir seviye altında oyuncular için yararlı oluyor. Tamir birimi ve Kalkan tamiri yetenekleri epey kullanışlı oluyor. :) Eğer yetenek sürelerini kısaltan desteklerden ikiside olursa çok sık yetenekleri kullanabiliyorsun. :D

Eğer enerji biriktirip ( haritalardaki avantaj kutularından toplayarak yada 5-3'te palladium toplayıp 5-2'de onları enerji'ye çevirebilirsen ) Zeta açıp yapabilirsen sandık anahtarlarını biriktirip uygun bir zamanda açabilirsin. Ayrıca gelen günlük dosyalarını biriktirip arge yapabilirsin. :)

7. İlk mesajda yazdığım ekipmanlara sahip birine aegis yarar mı? Faydalı olur mu?

Birde arkadaşlar herkes farklı birşey söylemiş şimdi ilk olarak ne yapmalıyım. :D benim aklımda kredi kasıp iris fullemek daha sonra kredi kasıp aegis almak veya tam tersi, bu arada kasılan uri ilede pet almak vardı. Cubi partilerinde aegis bana daha fazla kredi ve uri sağlar mı?

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aegis şu durumda kasarken , görev yaparken yada kapı yaparken yararlı olabilir. Gelecek diğer yorumlara göre karar verebilirsin.

PET alacaksanda 8 seviye yapmadan modül ve protokol almamanı tavsiye ederim. Çünkü 1. ve 2. seviyeleri zamanla yetmeyecek 3. seviye modül ve protokol almak isteyeceksin. Bu sefer hem fazladan masraf olacak hem 1-2 seviye aldıkların boşa çıkacak. :) PET'e en hızlı şekilde seviye atlatabilmek için yüksek tecrübe puanı lazım. PET açık olduğu zaman kazandığın TP'nin %5'ini alır.

Yani 10 milyon TP gelirse %5'i 500.000 yapar. 20 milyon gelirse %5'i 1 milyon yapar. :)

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Her zaman yazdığımız gibi gelişmekte olanlar için aegis birebir.

Ayrıca özellikleri sayesinde daha çok gruba davet edilebileceğiniz kasılma imkanı yaratan bir gemi.

İrisler öncelik olmalı,kredi kasarak aegis ve irileri tamamlamaya bakınız.

Korsan haritasında grupla kasılabilir orada taş satarak kredi kasabilirsiniz.

Yeni başlayanlar bölümünde bu tür açılmış konuları ve tavsiyeleri de okumanızı rica edelim.

Keyifli forumlar.

10. peki, öncelik irislermi olmalı yoksa aegis mi alınmalı?
    ve biriken uridiumla ne yapılmalı? pet almayı düşünüyorum ama

11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Önceliğiniz irisler olsun, peti birleştirme bölümünden alırsınız hem daha ucuza gelecektir.

İrisleri tamamladıktan sonra Aegisi açık arttırmadan almaya öncelik gösterin. Bu sırada uridiumunuzda artacaktır.

Cubikon gruplarına, LoW gruplarına katılarak hızlı şekilde kredi ve uridium kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. .turab.

.turab. User

öncelik iris olsun pet olayına girme

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2016
  13. irisleri kredi ile alıcam ozaman önce 8 iris yapıp sonra aegis çekicem para kasıp. biriken uriyle ne yapayım?

birde bu pet için h-hfc h-nca gibi şeyler istiyor bunları nasıl üretebilirim?

edit: bu arada baktım ikiside 5.000 uri, hepsini uri ile alıp peti açsak bile 25k uriye geliyor, bende 2 tane var zaten 15k uriye geliyor 16k uri var. pet irisleri fulleyene kadar dursunmu uriyi başka bir şeyemi harcayayım yoksa direk çekeyimmi? Birde uri vermeden yapmak istiyorsak bunları üretmesi zormu

Son düzenlenen: 20 Aralık 2016
  14. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Eğer düşük bir fiyata alabilecekseniz ve istiyorsanız uridium ile peti alabilirsiniz.

İrislerinizi de krediyle almaya bakın ki uridiumunuz artsın.

Üretimleri kolay, montaj tariflerinden üretmek istediğiniz malzemenin üzerine tıklayın, üretimi için hangi malzemeden ne kadar gerektiğini yazacaktır.

İyi forumlar.

15. arkadaşlar bir sorum var, bu dükkanda gemiler kısmında payment bi kutu var, içinde gemiler tasarımlar vs satılıyor. başta aegis uzmanı diye bir paket var, özellikleri aegis elite nin özellikleri ama gemi hakkında bir bilgi verilmemiş. bu gemi aegis elite mi? ve birde fiyatı ucuzuma geldi 20tlye almak mantıklı mı

16. .turab.

.turab. User

ona tıklayınca sag tarafda dörtgen gibi kutucuk var orda küçük küçük yazılar vardır orayı okudunmu arkadaş detaylar orda yazılı olması lazım resim üzerine tıklaman yeterli

17. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ben kasarak yada kredi ile açık arttırmadan alamam diyorsanız tabi ki uygun,tercih ve imkan meselesi.

Keyifli forumlar.

18. Aegis elite ile aynı özellikler yazıyor ama aegis elite felan yazmıyor ondan sordum

Tabiikide alabilirim açık arttırmadan, ama daha fullenecek irisler ve alınacak bir pet var. 200 bin urilik gemide 20 tl ucuzuma geldi ondan sordum. Genelde aegis elite 200-300m arası gidiyor 40m kredim var. Onu aldıkdan sonra birde irislere para kasmak var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2016
  19. .turab.

.turab. User

pet alıcaksan dükkan değilde montajajdan yap derim 25 bin uriye yaparsın montajdan ozaman önce ana malzemeleri tamamla sonra gemiye gir derim bendede ageis var ama onun yerine credi kasmak için citadel kulanıyorum normalde goli en iyisi bence

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2016
  20. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İrislere gece saatlerinde teklif verebilirsiniz, gece saatlerinde ucuza alabilirsiniz.

Daha seri kredi kasmak için skylabınızdan geminize promerium(turuncu taş) gönderip satabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.