Yapmam gerekenler

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ateistkeci tarafından 15 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Merhaba,

Gemim Goliath Centaur (%20 DP veren) 11 LF-4 kalanları LF-3 dizili ortalama olarak 5k vuruyorum.

Levelim 15, 10m sonra 16 level olacağım.

Droidler 8 İris ve Güve uçuş düzeni var dolayısıyla full hız full lazer oynuyorum.

Kapılardan sadece Beta yaptım, Lambda kapısının 1 parçası kaldı hafta sonu onu yapacağım. Zeta hiç parçası yok yapabilir miyim emin olamadığım için basmadım.

ARGE puanları Gemi Gövdesi I 2/2, Depocu 2/5, Kısmet I 1/2 olarak basılı.

Ayrıca eklemeyi unutmuşum; Pet'im 7 seviye 8 olmak üzere. Kamikaze 2 ve Ticaret 2 modülleri var.

Bundan sonra ne tür bir ilerleyiş yaparsam kendimi geliştirebilirim?

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba ateistkeci,

Cevaplarıma maddeler ile başlamak istiyorum
    1. Centaur Uzay Gemisi %20 değil %10 Dp vermekte
    2. Saturn Uzay gemisi %20 Dp vermekte

upload_2019-10-15_23-53-19.png upload_2019-10-16_0-0-4.png

Güncelleme Gelene kadar sadece birikim yapmanız ve görevde kasılmanızı tavsiye ederim. Ağırlık vermenız gereken kapılardan biri Zeta biri Kappa, zeta hem havoc droid tasarımı vermekte hem arge için dosya vermekte hemde ganimet anahtarı vermekte. bunlar ile Apis zeus parçaları veya prometheus lazer topları veya birleştirde mevcut olan ıhtıyacınıza uygun urunleri birleştiren malzemeleri cıkarabilirsiniz. Merak ettim denedim 33 lf3 lü 8irisli 0 arge ile zeta kapısını x1 lazeri ile bitirdim :) biraz uzun sürdü sadece.
    upload_2019-10-16_0-1-31.png
    Petinize Oto yağma Modülünü satın alırsanız siz kasılırken, düşman keserken, düşmandan kaçarken :) kısaca siz ne yaparsanız yapın petınız avantaj kutularını toplamaya devam edecek :) (yakıtı bitmediği sürece) Bazı haftalar Cumartesi Çifte kronos parçası etkinliği mevcut bu günlerde kronos kapısına 1 kapı yapmanız durumunda 2 kapı yapmış gibi sayılacak.
    Pazar günleri Çift ödül mevcut. 1 havoc yerine 2 havoc alma sansına sahip olursunuz.

şuanda hatırladıklarım bunlar. Aklınıza takılan sorular olursa lutfen soru sormaktan çekinmeyin.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ekim 2019
  3. ŞahFD

ŞahFD User

Modumuzun dediği gibi şu seviyede yapmanız gereken en önemli şey pazar günleri bol bol zeta yapmak, ayrıca modumuz o gemiyle yapmışsa siz 11lf4 ile çok daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz :)

.Paradoks. ve -=ODIN=- bunu beğendi.